Mennyire jellemző a fiúkra hogy "várjanak és gondolkodjanak"?
Szóval szerintem már egyértelműen a tudtára adtam hogy szimpatizálok vele , és valahogy ő sem tűnt közömbösnek. Megis eddig inkább én kerestem. (Hogy bátorítsam)És többet nem akarom mert nem akarok nyomulni.. Most mégis "nála a labda"... Vagyis lehetséges hogy nem biztos magában (elég ideges volt amikor találkoztunk ) vagy gondolkodik hogy most belefér e neki egy kapcsolat vagy nem? Várok türelmesen .. Megis inkább az aggaszt hogy mi van ha már nem kéne törődnöm vele , mert csak én gondoltam úgy hogy kölcsönös (bár nem értem hiszen elég "különlegesen" viselkedett).
Van ilyen a fiúknál hogy várnak es sokáig nem jelentkeznek aztán igen ?
Bár inkább erre az egészre csak azért vagyok kíváncsi mert valahogy idegesít hogy nem nyíltan mondta meg hogy nem... (Ha tényleg ez a helyzet)
A lányok szeretnek célozgatni, ami többféleképpen értelmezhető, a maiak meg bátortalanok.
Kérdezz rá ő mit szeretne - kikötve, hogy annak nem lesz következménye (aztán ne is legyen).
Amúgy én is gyorsan és durván kimondanám, ha nem érdekelnél. De én még régi vonalas vagyok, nem mai passzív-agresszív.
eggyet értek Terminator888-al,ami egy nönek egyértelmü célzás,pasinak 10 különbözö értelem.Csajok néha szeretik csak flörtölgetni a fiukkál,küldenek egyértelmü jeleket,de amikor a srác végre lép,elutasitják.
Ez isszonyatosan lehanguló és egy pár ilyen után,inkább egyenes,egyértelmü közeledésre reagálnak
Gondolkodni?
A fiúk??
Osztán mivel? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!