Miért jellemző a legtöbb lányra, hogy pl facebookon, emailben, smsben stb. szinte mindegyikük csak arra a pasira ír rá, akitől szexet (főként), esetleg párkapcsolatot akarnak és miért nem azokra akik kisegítik őket a bajban?
Kifogtál egy rib@ncot.Én a helyedben hagynám megbukni.
Az ilyet felesleges segíteni.
Én meg pont úgy látom, hogy NEKED az a lényeg, hogy a csaj hogy néz ki.
Ha a csaj esze is számítana, nem csak az, hogy ahogy írod, csinos (semmi más paramétert nem adtál meg róla), már rég nem agyalnál azon, hogy miért csinál ilyet, mert elkönyvelted volna egy kis hálátlan libának, és kész. Viselkedhetne normálisan és szólhatna év közben is, hogy ne neked kelljen az utolsó pillanatban ugrálni neki, minden mást félredobva, de neeem, pedig neki van szüksége segítségre. Lúzer vagy...
Miért nem keresel te egy olyat, akinek szintén szüksége van segítségre, és meg is becsül utána? Természettudományos tárgyakban biztos többeknek is szüksége lenne korrepetálásra, aztán kifoghatnál egyet, akinek te is tetszel... Ja, hogy neked pont ez a csaj kell, mert csak őt tartod csinosnak... Hát ő meg pont a másik srácot tartja helyesnek, nem téged. Nem értem, mit nem értesz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!