Lányok-nők, őszintén, miért vagytok vékonyak? Pasik kedvéért vagy saját egészségetekért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 22:18
11/13 anonim válasza:
Mert olyan az alkatom, hogy nem tudok hízni. Mellesleg így érzem jól magam.
A vékonyság egyébként nem egyenlő az egészségessel, csak közlöm.
12/13 anonim válasza:
Szeretek sportolni, ennyi. Ha nem szeretnék, akkor is mozognék az egészségemért.
13/13 anonim válasza:
Szerintem azért, mert aki kövér, annak szar. Én is az voltam. Kiröhögtek, csúfoltak, utáltak, ba**tattak miatta. Megaláztak. Utáltam a nyarat, mert az emberek körülöttem fürödtek és napoztak, én meg hosszúujjúban és gatyában voltam, mert az előnyös volt. De meguntam, változtattam, és most már szeretek élni. Előtte az egész életem erről szólt. Folyamatosan rosszhl éreztem magamat. Így viszont végre élek, van önbizalmam, és az emberek szeretnek. Ha ez nem volt elég válasz, és tényleg érdekel, akkor nézd meg ezt a filmet: ,,Túl méretes szöszi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!