Adnátok nekem tippeket? Miért szerettem meg őt?
Figyelt kérdés
Van egy pasit akit nyàr óta ismerek. Szóval eleinte ó bókolgatott neke; meg tök rendes velem a mái napig. Először elutasìtò voltam vele szembe,mert nem jött be a viselkedése ,sokszor csak a mellemet dícsérte ,meg az alakom,meg a szexről beszél sokszor. Èn azt vettem észre magamon,hogy zavarba vagyok mellete és ez zavar. Aztán elkezdtem megszeretni őt. Ma már ott tartok,hogy szerelmes vagyok belè és bánom ,hogy elutasìtottam őt.De ő a mái napig dìcsérget meg sokszor beszél a szexről. Èn is szìvesen lefeküdnék vele,mert hiányzik a szex. Legközelebb,ha beszélgetünk,hogy hozzam fel a szex témát?? Értelmeset.2013. okt. 4. 17:00
2/7 anonim válasza:
Nem baz.dmeg, kezdj el a Nagy Francia forradalomról beszélni vele.
3/7 gaborgabi válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, ez a szóhasználatodon is látszik, hogy nem lehetsz valami intellektuális.
4/7 A kérdező kommentje:
Hasznosakat
2013. okt. 4. 17:02
5/7 anonim válasza:
A kitartó udvarlás eredménye... szex. Ezért érhetnek nőknél célba tré pasik is. Olyan gátlástalanok elküldik ötször hatodszorra is odamegy aztán már tetszik a nőnek.
Az érzékenyebb fiuk meg pafff. Hát a világ már csak ilyen.
6/7 anonim válasza:
Mondhatnád azt,hogy nyár óta a "mái napig" folyamatosan kívánod őtet.:)
7/7 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért,most olvastam àt ,telóról ment és még szokatlanok a gombjai
2013. okt. 4. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!