Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Bele szerettem?

Mit tegyek? Bele szerettem?

Figyelt kérdés
Odáig vagyok az egyik fiú barátomért,nem vagyunk már fiatalok de eddig nem úgy néztem rá mint pasira de az utóbbi pár hétben már minden nap rá gondolok.El kéne mondanom neki?És hogyan mondjam el hogy kedvelem?Hívjam el egy italra?Azt hiszem félek a helyzettől.
2013. aug. 13. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Hívd el kávézni. Ő amúgy hogy érezz irántad?
2013. aug. 13. 09:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy kedvel meg tetszem neki,sokat bókol meg zavarba van ha beszélünk.De konkrétan nem közeledik.
2013. aug. 13. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert félénk, szerintem neked kell megtenni az első lépést. (Sőt biztos lehetsz benne) Max akkor nem ha felbátorítod.:D

Sok sikert.

2013. aug. 13. 09:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová és beszéld meg vele. Nem vesztesz semmit szerintem ha az egyik fél már többet akar vagy érez az már nem barátság. Így nincs mit vesztened és legalább nem jár azon az agyad, hogy mi lett volna ha. :)
2013. aug. 13. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Velünk is hasonló volt... Csak én több, mint 1 évig odavoltam a srácért, de nem mondtam el senkinek. Majd egyszer csak gondolt egyet, elém állt és elmondta, hogy többet szeretne :) soha nem gondoltam, hogy valaha is ilyet fogok tőle hallani... Ez volt 2 hete, azóta történt sok minden. De valószínűleg nem lesz kapcsolat, mert mindketten azt érezzük, hogy nem menne... Így csak amolyan "felebaráti" dolog :)

Ha tényleg barátok vagytok, akkor szerintem nem lehet gond ilyesmiről beszélni. Ha csak ismerős, akkor az nyilván kellemetlen szituációt is eredményezhet.

Mondjuk, én nőként biztosan nem kezdeményeznék, nekem fontos, hogy a férfi lépjen és érezze, hogy ő a domináns. Igen is legyen úriember, ne pedig haverként viszonyuljon. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet "jeleket" adni a kedves hímnek :)

19N

2013. aug. 13. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző: te egy évig oda vagy valakiért, amikor meg végre komolyabbra fordulna akkor meg meghátráltok? :OOOO
2013. aug. 13. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:

nem hátráltunk meg. egyszerűen annyira különbözőek vagyunk, hogy kapcsolatban nagyon széthúznánk. így kicsit több van köztünk, mint barátság, hiszen tudjuk, hogy a vonzalom megvan mindkettőnk részéről. de egyelőre annyira más az életvitel, hogy valószínüleg csak rontana, ha összeállnánk.

mellesleg baromira élvezhető ez az állapot, nagyon jóó... :)

2013. aug. 13. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagyis lefordítom neked; hihetetlenül jókat kefél.tek, viszont nem akarsz vele párkapcsolatot :))))
2013. aug. 13. 12:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Rosszul fordítottál :) nem kefélünk. 1-2 alkalommal volt csók, összebújás, ennyi. Nem a szexről szól a barátságunk :) olyannyira nem, hogy néha én is elgondolkozom: hogyhogy nem fogja meg a mellem vagy simogat itt-ott, pedig lett volna lehetősége. Tőle volt legjobb hallani a választ: nem erről szól. :)
2013. aug. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!