Mit tegyek? Bele szerettem?
Mert félénk, szerintem neked kell megtenni az első lépést. (Sőt biztos lehetsz benne) Max akkor nem ha felbátorítod.:D
Sok sikert.
Velünk is hasonló volt... Csak én több, mint 1 évig odavoltam a srácért, de nem mondtam el senkinek. Majd egyszer csak gondolt egyet, elém állt és elmondta, hogy többet szeretne :) soha nem gondoltam, hogy valaha is ilyet fogok tőle hallani... Ez volt 2 hete, azóta történt sok minden. De valószínűleg nem lesz kapcsolat, mert mindketten azt érezzük, hogy nem menne... Így csak amolyan "felebaráti" dolog :)
Ha tényleg barátok vagytok, akkor szerintem nem lehet gond ilyesmiről beszélni. Ha csak ismerős, akkor az nyilván kellemetlen szituációt is eredményezhet.
Mondjuk, én nőként biztosan nem kezdeményeznék, nekem fontos, hogy a férfi lépjen és érezze, hogy ő a domináns. Igen is legyen úriember, ne pedig haverként viszonyuljon. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet "jeleket" adni a kedves hímnek :)
19N
nem hátráltunk meg. egyszerűen annyira különbözőek vagyunk, hogy kapcsolatban nagyon széthúznánk. így kicsit több van köztünk, mint barátság, hiszen tudjuk, hogy a vonzalom megvan mindkettőnk részéről. de egyelőre annyira más az életvitel, hogy valószínüleg csak rontana, ha összeállnánk.
mellesleg baromira élvezhető ez az állapot, nagyon jóó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!