Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Így mégis hogyan?

Így mégis hogyan?

Figyelt kérdés
Zárkozott, önbizalomhiányos , megbántott, srácnál hogy merjek kezdeményezni?

2013. okt. 4. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele sokat, mosolyogj rá, és mutasd neki, hogy kedveled. Mutasd meg neki, hogy előtted nem kell bezárnia szívét. Így hamar visszanyeri az önbizalmát. :)
2013. okt. 4. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
adj neki egy puszit a homlokára és simogasd a buksiát. és mond neki hogy fogja meg a melledet ez. mindig beválik!:D
2013. okt. 4. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én magamra ismertem, és hát magamból kiindulva lassan közelíts hozzá, és hagyj neki időt, mert én pl. a hirtelen jött dolgoktól megijedek, mert nem tudom kezelni.
2013. okt. 4. 11:12
 14/16 anonim válasza:
áhh ez tuti én vagyok
2013. okt. 4. 11:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Bameg mindenki magára ismert, hát ez van egyre mélyebbre süllyedünk. én azt tanácsolom neked kérdező hadd ott, lehet hogy most tetszik neked.De majd utólag ponthogy ez lesz ami taszít majd téged!
2013. okt. 4. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A leírás alapján a srácnak nem lehet túl sok barátja. Jól gondolom? Vagyis nem is sokan beszélgetnek vele. Hát kezdj neki Te. Mondanám, hogy érdeklődj felőle, de az nem jó megoldás, hogy azzal kezded, hogy "mit csináltál hétvégén?" valószínűleg semmi érdekeset és ettől a kérdéstől inkább megrémül, mert mondani szeretné, hogy hű de sok minden történt vele, de sajnos ez nem igaz és marad az, hogy semmit... Szóval arról érdeklődj mindig amit ő már megosztott veled korábban így talán leesik neki, hogy "a lányka figyeli amit mondok" ha eddig nem tette remélhetőleg mostmár ő is figyelni fog rád teljes mértékben. Azon kívül ha látsz rajta némi érdeklődést, akkor próbáld rávenni, hogy elkísérjen valahova pl. shoppingolni is (habár ez sok férfinál nem nyerő). Ja és ne légy nagyon távolságtartó, néha-néha érj hozzá legalább a karjához pl. belékarolsz. Remélhetőleg mihelyst alkalma lesz rá ő is elhív téged valahova.

Én nem igazán értek más emberekhez se nőkhöz se férfiakhoz igazából, én csak a saját meglátásom írtam le. Habár nem vagyok megbántott, ha megbántanak én tovább lépek a dolgon néhány napon belül, az önbizalomból csak enyhe hiányt szenvedek, jobb napjaimon egyáltalán nincs is. A zárkózottság pedig nálam amúgy is az önbizalomhiányból származik.

2013. okt. 4. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!