Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kicsit félek igazából, kínosna...

Kicsit félek igazából, kínosnak tartom a dolgot, esetleg valaki valami ötlet hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok .

Pár hónapja mind a két fülemre hallássérült lettem , van rá készülékem de néha így is alig értem amit mondanak. Szóval siket vagyok ami eléggé megalázó számomra. Főképp ismerkedés szempontjából , mivel így nehéz egymással kommunikálni.Van esetleg olyan lány aki ismerkedne? 17/F

2013. okt. 3. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, fel a fejjel, előbb utóbb biztos megtalálod majd a párod, aki így fogas el ahogy vagy és így fog szeretni:)

Mindanniyunknak vannak hibái, senki sem tökéletes, nekem pl a fogaim elég kesze-kuszák, mégis van barátom..ez csak egy példa volt:)

Amúgy nagypapám is hallókészüléket használt, mert gyerekkorában 5 évesen agyhártyagyulladást kapott és haláskárosodás lett a következménye, újra kellett tanulnia beszélni..mégis rátalált a nagyimra, hosszú évtizedekig házasok voltak:))

Szóval nyugi, nem vagy lekésve semmiről, majd jön a te életedbe is ilyen lány aki így fogad el, mert higyétek el, vannak még ilyen lányok, akik nem a külsőségekre hajtanak mint a nagytöbbség :)

Minden jót kívánok;)

2013. okt. 3. 23:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2013. okt. 4. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!