Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kicsit félek igazából, kínosna...

Kicsit félek igazából, kínosnak tartom a dolgot, esetleg valaki valami ötlet hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok .

Pár hónapja mind a két fülemre hallássérült lettem , van rá készülékem de néha így is alig értem amit mondanak. Szóval siket vagyok ami eléggé megalázó számomra. Főképp ismerkedés szempontjából , mivel így nehéz egymással kommunikálni.Van esetleg olyan lány aki ismerkedne? 17/F

2013. okt. 3. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el tanulni szájról olvasni.
2013. okt. 3. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Hallókészülékkel sem hallasz? Lehet, hogy egy másikra van szükséged, minek bajlódj vele ha úgysem működik?

Szerintem ettől még tudsz ismerkedni, ha beszerzel egy olyat amivel hallasz:)

2013. okt. 3. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Ne legyen megalázó számodra, ez egy szerető embernek nem probléma és át fog segyteni a nehézségeken.
2013. okt. 3. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Jelbeszéd tanulása és reméld az orvostudomány fejlődését.

Nem megértő a társadalom. :(

2013. okt. 3. 22:01
 5/12 A kérdező kommentje:
anonymusgirl hallani hallok vele csak nem értem amit mondanak és ez a zavaró. Mert pont egy olyan ideg ment tönkre ami a beszédértést segíti.
2013. okt. 3. 22:02
 6/12 Pain for Pleasure ***** válasza:
Szerintem jót tenne neked, ha hozzád hasonló emberekkel ismerkednél, barátkoznál. Ők talán segíteni tudnának neked abban, hogy elfogadd magad így is és teljes életet élhess akár egy tökéletes hallású lány oldalán. :)
2013. okt. 3. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez még javulhat, elképzelhető.
2013. okt. 3. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elképzelni, hogy ha amúgy tetszel egy lánynak és tényleg minden működik, ez problémát jelentene. Merj ismerkedni, nem szabad emiatt kevesebbnek érezned magad!
2013. okt. 3. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Neked, pont hogy nem neten kellene ismerkedned, hanem élőben.
2013. okt. 3. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Értem már, bocsi hogy lassú felfogású vagyok:D

egyébként az első tök kreatív válasz.

De a véleményem nem változott, szerintem Értelmes emberekkel ettől még lehet ismerkedni. Nem kéne kínosnak érezned, mert egy ilyen helyzetben pont a te megítélésed a legfontosabb. Ha megtanulod kezelni, senkinek egy szava sem lehet hozzá (ha mégis lenne, küldd hozzám az illetőt;D)

2013. okt. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!