Kicsit félek igazából, kínosnak tartom a dolgot, esetleg valaki valami ötlet hogy megnyugodjak?
Sziasztok .
Pár hónapja mind a két fülemre hallássérült lettem , van rá készülékem de néha így is alig értem amit mondanak. Szóval siket vagyok ami eléggé megalázó számomra. Főképp ismerkedés szempontjából , mivel így nehéz egymással kommunikálni.Van esetleg olyan lány aki ismerkedne? 17/F
Hallókészülékkel sem hallasz? Lehet, hogy egy másikra van szükséged, minek bajlódj vele ha úgysem működik?
Szerintem ettől még tudsz ismerkedni, ha beszerzel egy olyat amivel hallasz:)
Jelbeszéd tanulása és reméld az orvostudomány fejlődését.
Nem megértő a társadalom. :(
Értem már, bocsi hogy lassú felfogású vagyok:D
egyébként az első tök kreatív válasz.
De a véleményem nem változott, szerintem Értelmes emberekkel ettől még lehet ismerkedni. Nem kéne kínosnak érezned, mert egy ilyen helyzetben pont a te megítélésed a legfontosabb. Ha megtanulod kezelni, senkinek egy szava sem lehet hozzá (ha mégis lenne, küldd hozzám az illetőt;D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!