Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek elmenjek gólyaavat...

Szerintetek elmenjek gólyaavatóra, vagy ne?

Figyelt kérdés
az ilyen buli lesz, előtte kocsmázás. senki nem jön, akivel igazán jóban vagyok, a többiekkel meg csak beszélőviszonyban vagyok. félek, hogy tök szarul fogom érezni magam, persze lehet hogy életem bulija lenne. szerintetek?
2013. okt. 3. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Ne!

Akkor most nem fogsz menni? :3

2013. okt. 3. 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Az élet nagy kérdései.
2013. okt. 3. 18:28
 3/13 A kérdező kommentje:
hát valószínűleg amúgy se...
2013. okt. 3. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Maradj itthon, és beszélgessünk Skype-on! ;)

Hehe... :D

2013. okt. 3. 18:29
 5/13 anonim válasza:
100%
menj xD jó sztori lesz belőle :D minden ivós sztori jó sztori szinte xD( kivéve ha szétvernek )de itt nem fog előfordulni xD menj csak xD legalább meglátják h jófej vagy ;) xD
2013. okt. 3. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Ezek az események pont azért találták ki, hogy aki elmegy, megismerj másokat.

Nem kell részegeskedni. Annyit iszol, amennyi jól esik. Nem kell táncolni sem, elég, ha tengeted magad a zenére. De ha bevállalsz néhány dolgot, az nem lesz ciki, ott marad, ahol csináltátok. Ha nem vállalsz be, úgy is jól tudod érezni magad.

Rosszul nem fogod érezni magad, legfeljebb másokon vagy másokkal fogsz mulatni.

Ez nem rólad, hanem a közösségről szól.

Szerintem vegyél részt benne.

2013. okt. 3. 18:32
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi 4. a normális választ :) hát csak az a baj, h olyan nehezen ismerkedem. de ha meg sikerül akkor én vagyok a legjobb arc :D
2013. okt. 3. 18:32
 8/13 anonim válasza:

Kivéve amikor kiesel az ablakon az első emeletről olyan szerencsétlenül, hogy halálra zúzod magad, a'la Borsod megye. Pár napja történt.

Ha mész, vigyázzatok magatokra!

2013. okt. 3. 18:34
 9/13 anonim válasza:
na azért xD menj :D isztok egy kicsit :D feloldódsz azt minden el van rendezve :D (5.voltam ) xD
 10/13 A kérdező kommentje:
de a múltkor is voltunk kocsmába és nagyon rosszul éreztem magam, mert kb mindenki ott hagyott, de meg volt beszélve, h együtt megyünk haza, így még hazajönni se tudtam :/ és már szinte idegen embereket néztem ahogy csocsóznak és kvagáz volt :/
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!