Adnátok tippet egy bajba jutott lánynak? Nagyon fontos? Hogy hívjam el randira? L/22
Figyelt kérdés
Nos van egy pasi aki irtóra tetszik. Ma mondta,hogy szombaton szabad lesz. Ennek kapcsán szeretném őt elhívni valahova. Ilyen téren félénk vagyok,szóval úgy kellen hangzania ,majd,hogy ő hívjon meg. Nagyon félek tőle. Nos arra gondoltam szombaton este adják a Titanicot és vele szeretném megnézni. Ezt ,hogy adjam elő neki óvatosan,azért ,hogy ő a férfi és ő nyisson felém?? Nem szeretnék annyira ráakaszkodni,de mindig mondja,hogy egyedül van,meg egyedül érzi magát. Segítenétek?? Köszönöm2013. okt. 2. 22:16
21/32 anonim válasza:
20 Figyi, Én ha bárkitől(nő vagy férfi), bármivel kapcsolatban akarok/szeretnék valamit, akkor az a minimum, hogy udvariasan kérdezem meg a másik embertől(aki pl. nálam gyengébb) és nem odavetem, foghegyről, hogy "szombaton szabad vagyok".
Legalábbis nekem igy tanították.
22/32 anonim válasza:
18 Ne hogy már rámfogd a saját ostobaságodat:DD
23/32 A kérdező kommentje:
Azt nem értem ő itt most miért csicskáztat,csak megjegyezte,hogy szombaton szabad ennyi nem azt mondta na ugorj már is !!
2013. okt. 2. 22:50
24/32 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy odaverte neki, megbocsáss? Lehet, hogy mosollyal mondta, hogy szombaton szabad vagyok és ez egész mást jelent akkor már, mert csak feldobta a lánynak a labdát. Igenis merjen egy lány lecsapni egy feldobott labdát vagy kezdeményezni. Ez már nem a sötét középkor. :)
25/32 A kérdező kommentje:
Na akkor még most se vagyok sehol!
2013. okt. 2. 22:52
26/32 anonim válasza:
Ugyanennek a kérdésnek egy másik vetülete, hogy az első randin nem szabad dugni, mert mégis mit gondol majd a pasi. A csaj vonzódik a pasihoz, de a vágyait vissza kell fognia annak érdekében, hogy nehogy ilyennek vagy olyannak tűnjön. Képmutatás, megjátszás, játszmázás. Ezt a fájdalmas játékot adja át egyik generáció a másiknak, és senki se mer kilépni az ostoba keretek közül. Köszönjük, lányok. Ne adjatok hangot a vágyaitoknak, mert még jó lenne nektek.
27/32 anonim válasza:
A titanicot felejtsd el, az a film a férfiaknak kínzás.
És neked kellene mondogatnod, hogy egyedül vagy és egyedül érzed magad, és jó lenne, ha lenne valaki akivel elmehetnél megnézni egy filmet, ami még egyszer mondom, nem a titanic. Arra a barátnőid valók.
28/32 anonim válasza:
Látom, a kérdezőhöz el sem jutott a 67%-os válasza.
Gyöngyöt szórni a malacok elé...
29/32 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nagyon jó nőnek kell lenned, hogy egy pasi megnézze veled a Titanicot? :D :D :D
30/32 anonim válasza:
Inkább valami olyan filmet nézzetek meg ami annyira nem köt le titeket,valószinü egymással fogtok foglalkozni nagyrészt,nem meredten bámulni a képernyő elé.Ezér ajánlom mondjuk Alien versus Predator 1,2-es filmjét azok ilyen ZS kategóriásak,és ha megnéznétek meredten se okozna nagy happy end-et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!