Adnátok tippet egy bajba jutott lánynak? Nagyon fontos? Hogy hívjam el randira? L/22
Ehhez ismerni kellene, hogy mióta ismered, mennyit találkoztatok már ez előtt, mert csak úgy elhívni elsőre valakit saját albiba vagy lakásra elég tolakodó lehet. :)
De én azt csinálnám ha többször beszéltetek már hogy a film előtt bringáznék vele egyet de csak spontán írva neki hogy van-e kedve tekerni egyet mert te mész és ha nyert ügyed van akkor megy...aztán meg spontán megemlíteni hogy uhh, most lesz este a titanic. Lenne kedved velem megnézni?
Figyi, én a helyedben semmit nem kavarnék. Az a pasi aki tőled akar valamit, az udvariasan megfogja kérdezni, hogy ráérsz-e, és volna-e valami ötleted az adott napra, mert veled szeretné tölteni. Ez a minimum.
De az, hogy egy pasi, ősbunkó módjára odaveti neked, hogy szombaton őkegyelme szabad lesz, és te mint a csicska ugrasz, az nagyon gáz. 22 éves létedre végképp.Később meg még úgy is.
A pasi az akinek össze-vissza kell törnie magát, hogy te szóbaelegyedj vele, és nem forditva. Még ha a világ legjobb pasijáról is van szó-akkor is.
Amit a 60százalékos mondott, az a sötét feudalizmusba vinne vissza.
Remélem, hogy a kérdező modern, XXI. századi nőnek vallja magát, és ennek megfelelően fog cselekedni.
TANULJÁTOK MÁR MEG, HOGY A PASIK NEM VESZIK AZ NŐK UTALGATÁSAIT ÉS "JELEIT", HANEM A TISZTA EGYENES BESZÉDET, CSELEKEDETET ÉRTIK MEG! Sok hülye pıcsa...
És ezt nőként mondom.
A tartás ebben az esetben nem más, mint képmutatás, megjátszás, játszmázás.
Miért? Mert a kérdező valódi vágyait és szándékait palástolnia kell egy idejétmúlt, az egyenjogúság előtti időkből származó "eszme" miatt.
A valódi tartás akkor kezdhet megnyilvánulni, amikor a pár már összejött.
A megjátszás nem egyenlő a tartással.
"Akarom, de nem tehetem, mert mit gond majd rólam? Lenne pofám hangot adni a vágyaimnak! Micsoda bűn lenne! Inkább kerülőutakat keresek, hogy a saját életemet nehezitsem!" WOW
@15 "Semmiféle sötét feudalizmusról nincs szó, de egy nőnek legyen tartása, és kész.Egyetlen pasi ne csicskáztassa, főleg az a pasi ne, aki a nőtől akar valamit."
Semmiféle sötét feudalizmusról nincs szó, de egy férfinak legyen tartása, és kész. Egyetlen csaj ne csicskáztassa, főleg az a csaj ne, aki a férfitől akar valamit.
Na akkor most mi lesz, kihalunk mert mindenki túl büszke kezdeményezni? Hagyjuk már ezt a marhaságot. Egyébként is, az most neked komolyan megalázó, hogy egy ilyen célzás után a kérdező megpróbálna lecsapni egy lehetőségre? Oké, az nekem is szemforgatós kicsit, hogy ennyire körülményesen, mert én az egyenes beséd híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!