Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy vannak érzéseim felé? L/23

Figyelt kérdés
Van egy férfi akibe szerelmes vagyok.Próbáltam őt elfelejteni,mert megbántott 1hétig nem is kerestem ,és azt hittem sikerült elfelejteni. Ma újból talàlkoztunk és újból előjöttek az érzések.Eddig nagyon aranyos kedves volt velem.Most jött el az a pillanat,hogy már nagyon nehezen bírom tagadni és úgy érzem el kell neki mondanom. Nyilván nem azt,hogy szeretlek.Csak félek nagyon. Mit tegyek? Hogy mutassam ki felé hogy vannak érzelmeim?? Értelmeseket. köszönöm

2013. okt. 2. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos hivd el valahová menjetek el valamerre ismerjétek meg egymást jobban és egyszer mond el neki hogy kedveled
2013. okt. 2. 20:05
 2/4 laci911 ***** válasza:
Kèdezd meg mièrt bàntott meg . Lehet komàl csak nehezen mutatja ki .
2013. okt. 2. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Két dolgot jó lenne tisztázni:

1) Azt mondod próbálod elfelejteni. Voltál már kapcsolatban vele, szakítottatok és most újra meg akarjátok próbálni vagy egyszerűen csak megbántott valamivel, és nem az "exed".

2) "úgy érzem el kell neki mondanom. Nyilván nem azt,hogy szeretlek" Öhm, akkor tulajdonképpen mit akarsz vele közölni?

2013. okt. 2. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak megbántott és nem még nem járunk nem is jártunk.
2013. okt. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!