Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki az érzéseim?
Van egy pasi aki az év folyamán többször felbukkant az életemben, szinte minden alkalommal ő keresett, majd eltűnt. Legutóbb randiztunk, csókolóztunk, és én teljesen belészerettem. Ő viszont megint bezárkózott előttem. Szeretném, ha tudná, hogy mit jelent nekem, talán akkor elhinné, hogy őszintén tudnám szeretni.
35 éves, már többször csalódott és szerintem emiatt olyan visszahúzódó.
Mivel a személyes találkozás egyenlőre nem megoldható, így smsben, vagy emailben írnék neki..
De mit????
Segítsetek kérlek. 27 N
Ismerős,kegyetlen érzés...De tényleg ne kezdeményezz,akármilyen is a mai világ,azt meg kell hagyni a férfiaknak.
Éreztetheted vele,hogy érdekel hogy van, és reméled minden rendben vele,de ennél többet nem érdemes!
Pedig a személyes lenne a legjobb. De hívd fel, mesélj magadról, a napodról és kérdezhetsz felőle. Felhívhatod 3-5 nap múlva ismét. Ha utána nem fog keresni, akkor tényleg fatökű.
Tényleg ne add ki magad!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!