Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami drog vagy bármi arra hogy ne legyenek emberek iránt érzéseim?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 09:10
1/7 anonim válasza:
ÓÓÓÓ, hát erre bármilyen drog megfelel. Idővel eljutsz oda, hogy annyira nem lesznek érzelmeid, hogy képes leszel a napi adagodért ölni, strichelni, kukázni, csak lebeghess egy kicsit.
Milyen jó lesz, ha később egyedül élsz majd a nagyvilágban, és kb. az se érdekel senkit, ha meghalsz!
Az érzelmek kölcsönösek: csak azt érnéd el, hogy irántad se érezzen senki semmit.
Sok dologból kimaradsz az életben.
2/7 anonim válasza:
nincs.
ha lenne akkor a világ legjobban menő cucca lenne
5/7 anonim válasza:
Mi tortent veled? Ez eleg durva kerdes.
A meditacio egyebkent segit. Persze csak, ha szakszeruen csinalja az ember. Ugy ertem, hogy abban segit, hogy megbekeljen sajat magaval.
6/7 anonim válasza:
én csak eszméletlen magányos vagyok, mégse drogoznék fűnél erősebbel.
f18
7/7 anonim válasza:
sajnos nincs! de ha lenne biztosan sokat eladnának belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!