Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te is zavarban vagy, ha egy...

Te is zavarban vagy, ha egy csinos lány/jóképű fiú beszél veled?

Figyelt kérdés
Vagy elég annyi, hogy csak a közeledben van. Én ilyenkor mindent elrontok, megbotlok, meg hülyét csinálok magamból...:(

2013. okt. 2. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nem:)
2013. okt. 2. 14:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából én se tudom, miért, valahogy nem tudom magamat adni, ha tetszik valaki..
2013. okt. 2. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Az hogy valaki külsőleg helyes, még nem biztos, hogy nekem tetszik:D Ahhoz számomra jóval több kell egy külsőnél, hogy az adott illetőt én egyáltalán észre vegyem.
2013. okt. 2. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát valószínűleg azért nem tudod olyankor jól előadni magad, mert tudod a szabályt: a jó kinézet és az érzelmi/értelmi képességek általában fordítottan arányosak... És a "szép" emberek éppen ezért nagy taplók, toleranciára ne is számíts, csak lenenézésre. De abból egy nagyon kemény fajtára.
2013. okt. 2. 15:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Egy jó vastag tárca, mi...?

2013. okt. 2. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Pont így vagyok én is , de csak azzal aki nagyon tetszik. Ha csak kicsit , akkor lazagyerek vagyok :D

20f

2013. okt. 2. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Van barátnőm, szóval nem igazán.

/amúgy meglepően jó érzés tök semlegesen beszélni velük :D láthatóan nem tudják hova tenni, hogy nincsenek rám hatással.../

2013. okt. 2. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
5 Sosem érdekelt a pénztárca vastagság.
2013. okt. 2. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 2. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. okt. 2. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!