Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk. Titeket mennyire zavar,...

Fiúk. Titeket mennyire zavar, ha a barátnôtök kicsit vissza húzòdò, de kedves, aranyos stb. és nem olyan határozott?

Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok,de pròbàlok változtatni règ óta...sose volt olyan nagy szàm:/ pedig sokan mondjàk,hogy lehetne mire meg ilyenek de nem làtom értelmét. Sok embernél inkàbb azt veszem észre,hogy így akarjàk magukra vonni a figyelmet,mert màshogy nem megy.
2013. okt. 2. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nem lennék meleg valószínűleg ilyen lányok tetszenének. :D
2013. okt. 2. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint sosem voltak az eseteim a nagypofájú nők. Sokkal inkább szeretem a csendesebb, kifinomultabb női személyiséget. Valahol nőiesebbnek találom. Én a dominánsabb típushoz tartozom, így sokszor kiegészítettük egymást az eddigi barátnőimmel.

Szóval ne ess pánikba, valószínűleg pont úgy vagy jó ahogy vagy...Ne p*csásodj el! :) 21/F

2013. okt. 2. 13:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen embernél, akár ffi akár nő az a probléma, hogy mindig ide-oda hajlong. Nincs tartása. Mindig attól függ hogy viselkedik, ahogy a nála erősebb egyéniségű ember hovatartozása szolgál.Ha pozitiv az erős ember, akkor pozitiv oldalra billen, ha negatív, akkor negatív oldalra billen. Nem állhatatos, nem áll meg egyetlen próbában sem, és nem lehet bajban számítani az ilyen emberre, mert mindig első lesz a saját érdeke.
2013. okt. 2. 13:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Ilyen lányt keresek.

Semmi baj nincs vele.

2013. okt. 2. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez a normális viselkedés, nem a manapság divat nagyszájú r.bancok. (TISZTELET A KIVÉTELNEK)
2013. okt. 2. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanilyen vagyok, mint te, általában inkább megfigyelő vagyok egy társaságban, szeretek másokat meghallgatni. Viszont fontos, hogy a csendes és a bizonytalan között nagy különbség van. Ha az embernek megvan mindenről a határozott véleménye az jó dolog, attól még nem leszel kevésbé nőies :) Én például alapjáraton soha nem beszélek magamról, vagy nevetek hangosan, de csapatmunkánál mindig kikérik a véleményemet, sokszor én mondom meg, mit csináljunk és nem kell felemelnek a hangomat, vagy ilyesmi, egyszerűen érződik rajtam, hogy tudom a dolgom.
2013. okt. 2. 13:42
 7/14 A kérdező kommentje:
A véleményem nekem is hatàrozott meg sok dologgal szemben az vagyok..inkàbb ìgy talàn félôsebb vagyok vagy,hogy mondjam..nehéz leírnom. :/
2013. okt. 2. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Én szeretnék egy olyan barátnőt. Már elegem van a nagyhangú nőkből, akik egy percre sem tudják abbahagyni a veszekedést. Nyugodt természetű ember vagyok, a legjobban a veszekedést utálom. Néha mikor valaki elkezd velem veszekedni, én fogok egy regényt és elmegyek sétálni.
2013. okt. 2. 13:48
 9/14 anonim ***** válasza:
A visszahúzódóság nem gond, főleg ha szép a csaj. Viszont ha kb nem is beszélget, akkor mehet a lecsóba.
2013. okt. 2. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
A könnyű befolyásolhatóság nem csak a csendes emberek sajátja! Én csendes lány létemre tudom meggyőzni a nagyszájú menőpitsákat bármiről és bárminek az ellenkezőjéről:DD
2013. okt. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!