Lányok! Jelenthet problémát, ha egy férfi túlságosan intelligens?
"túlságosan intelligens"
Ha valakii ezt a kifejezést így használja, azzal komoly problémák vannak.
Az intelligencia pont a problémamegoldó képességet jelenti. Ha valaki nagyon intelligens, akkor egyrészt kiválóan fel tudja mérni, hogy egy adott helyzetből (pl. egy párválasztásból) hogyan jönne ki - másrészt remekül képes megoldani az összes lehetséges problémát.
Gond csak abból lehet, ha mindez a környezetének nem tetszik - irigységből vagy bármi más okból. Ezt már nehezebb úgy kivédeni, hogy közben ő is jól járjon.
ha nem Dexter az
akkor nem :-))))
legalább inspirál h én is fejlesszem magam
Szerintem inkább a férfi oldaláról jelenthet problémát, ha a párját egy intellektuális szakadék választja el tőle.
Nem tudom, ki hogy bírja, de én spec elég nehezen viselem a kifejezetten buta lányokat, egyszerűen elvesztik a szexepiljüket számomra.
Van egy ismerősöm, aki szerintem jócskán átlag felett intelligens, hosszú szingliség után elkapta egy leányzó, aki ugyan csinos, de az én mértékrendem szerint a gyengeelméjűség határát súrolja. Közös társaságban pár perc után már szinte rosszul vagyok a lány iszonyatosan tumpa megnyilvánulásaitól. A srác úgy magyaráz neki, mint egy négyéves gyereknek, így viszont viszonylag jól megvannak...
Én sikítva menekülnék előle.
Egy nagy baja lehet egy nőnek egy intelligens férfivel. Ha csak a veszekedés kedvéért veszekedni akar, borzalmasan felhúzhatja, ha válaszként higgadt, megtámadhatatlan észérveket kap. :)
Ahogy ismerem magam, engem zavarna, bar nincs tapasztalatom ilyenben :)
Bar az is igaz, hogyha valoban nem okoskodik, akkor ennek nem kene nagy jelentoseget tulajdonitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!