Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20-35 srácok! Volt már olyan...

20-35 srácok! Volt már olyan élményetek, hogy megnézett/közeledni próbált/ belétek esett/szerelmet vallott/szex ajánlatot tett nektek homár srác? Hogy reagáltátok le? Mi lett a sztori vége?

Figyelt kérdés

Ilyesmiről nagyon kevés helyen lehet olvasni, nyilván senki nem gondol rá jó szívvel, és nem reklámozza, pedig léteznek ilyen esetek. Engem érdekelne, mert engem is érint a dolog.

Kösz a válaszokat! :)

2013. okt. 1. 21:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A társkeresőkön előfordult már. Valakivel msn-eztem is anno. Na de nem érte meg nyitottnak lenni, mert mindig úgy kezdik, hogy csak beszélgetni akarnak kötetlenül, aztán előbb-utóbb képet kérnek a farkadról, csak arra lyukadnak ki mindig. Meg még könyörgött is az egyik érte.

Egyébként ha rendesen kezdeményeznek, meg lávolnak (=like), azzal nincs baj, megtehetik. Nemrég jól elbeszélgettem öregebb valakivel, aki mondjuk biszex, és van vagy 2 nője, tehát ilyen csoportosba beszállhatnék, ha nem bánnám, hogy egy 50-es pasi is ott van, és többek között ízelítőt ad abból, hogy hogy tud sz*pni egy férfi. A 30-as nőjéért még meg is érné talán :D de nem vállaltam be.

Meg egyszer az első nagy berúgásaim egyike után/közben mentem haza robotpilóta módban (fényes nappal!), és a metrón ha jól értelmeztem, ajánlatot tett nekem egy 40-50 éves férfi, aki mellettem ült. Én nem voltam képes megérteni, amit mond, és csak kipréseltem egy "nem" szót magamból. Még fent se maradtam a metrón. :)

2015. jan. 20. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!