Srácok, szerintetek mik a jelei annak, ha egy homár ismerősödnek megtetszettél?
Én ilyen elég fura szituba kerültem, a srác nem nyomul, de az utóbbi időben valahogy közvetlenebb, amúgy évek óta ismer látásból.
Volt már valakinek hasonló élménye? Képzelődöm? Mik a "jelek"? Mit tegyek? Zavarba hoz a dolog...
(Homár srácok is írhatnak nyugodtan, sőt, megköszönném! Amúgy nem vagyok homofób.)
Szerintem, ha minden alkalmat megragad, hogy a közeledben legyen, megérint, ha sokat néz. De így, hogy tudja, hogy Te hetero vagy nem hiszem, hogy sokáig "próbálkozik". De mivel bejössz neki, teljesen nem tudja palástolni az érzésit.
Apropo, Te milyen jeleket észletltél?
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ha tényleg nem vagy homofób, akkor ne használd azt a szót, hogy homár.
Amúgy meg érdemben nem tudok hozzászólni a dologhoz, de remélem elrendezitek a dolgot. :D
Attól még, hogy közvetlenebb nem biztos, hogy bejössz neki. Lehet, hogy barátként közelebb érez magához, mint eddig.
De ha mégis tetszel neki, akkor sem kell tenned semmit. Előbb-utóbb kiszeret belőled és kész.
Nem tudom, mit kell ezt túlbonyolítani.
"Nem tudom, mit kell ezt túlbonyolítani."
Sőt, vedd elismerésnek, vagy bóknak, vagy akárminek, hogy még egy meleg srácnak is tetszel... nem a világvége. Te nem kívántál olyasvalakit, akinek nem jöttél be? Naugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!