Srácok, szerintetek mik a jelei annak, ha egy homár ismerősödnek megtetszettél?
Én ilyen elég fura szituba kerültem, a srác nem nyomul, de az utóbbi időben valahogy közvetlenebb, amúgy évek óta ismer látásból.
Volt már valakinek hasonló élménye? Képzelődöm? Mik a "jelek"? Mit tegyek? Zavarba hoz a dolog...
(Homár srácok is írhatnak nyugodtan, sőt, megköszönném! Amúgy nem vagyok homofób.)
Különben, hogy válaszoljak én is a ti kérdéseitekre, az ő viselkedésére nagyjából ráismertem az egyik hozzászólásotokban:
„Szerintem, ha minden alkalmat megragad, hogy a közeledben legyen, megérint, ha sokat néz. De így, hogy tudja, hogy Te hetero vagy nem hiszem, hogy sokáig "próbálkozik". De mivel bejössz neki, teljesen nem tudja palástolni az érzésit. „
Ezzel kombinálva, szerintem aszerint, hogy milyen napja volt éppen:
„Hát vagy ennek a full ellentetje, nem vesz (próbál nem venni) rólad tudomást, mert tudja hogy hetero vagy, és ez a dolog számára tiltott. Megpróbálja elfelejteni az irántad táplált érzéseket, a vágyakat. Legalábbis én így vagyok vele.. nem akarom megbántani, de értékesnek szépnek, jónak látom... noss egyszer csak elmúlik :D”
Szóval a kétségeim igencsak eloszlottak, de jelenleg próbálok minél kevesebbszer belefutni a srácba. Tavasszal, azt tapasztaltam, az emberek sokszor szerelmesek, aztán elmúlik az egész. :) Remélem, nála is. Egyébként nem haragszom rá, csak kínos.
Köszi nektek a válaszokat! :)
Szerintem van valami vonzalom a részéről de biztos vagyok benne hogy nem akar kikezdeni veled, szerintem csak barátkozni akar. Kezdj el vele haverkodni, mit veszíthetsz? ;)
(egy "homár" srác)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!