Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, szerintetek mik a...

Srácok, szerintetek mik a jelei annak, ha egy homár ismerősödnek megtetszettél?

Figyelt kérdés

Én ilyen elég fura szituba kerültem, a srác nem nyomul, de az utóbbi időben valahogy közvetlenebb, amúgy évek óta ismer látásból.

Volt már valakinek hasonló élménye? Képzelődöm? Mik a "jelek"? Mit tegyek? Zavarba hoz a dolog...

(Homár srácok is írhatnak nyugodtan, sőt, megköszönném! Amúgy nem vagyok homofób.)

2013. máj. 21. 21:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok de van meleg barátom és vele szoktunk ilyenekről beszélni hogy megtetszik neki egy heteró sárc

mióta ismeritek egymást és mi változott? vannak intimebb szituk, pl közösen sportoltok és öltöztök?

2013. máj. 27. 23:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Semmi nem változott, csak az ő lelkivilágában lehetett változás. Intim szitu nincs, nem volt, leginkább látásból ismertük egymást, bár napi szinten találkozunk.
2013. máj. 27. 23:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, most már kíváncsi vagyok :D Ha az és bejössz neki nem baj. Megoldod, Ha meg nem, akkor se hiszem, hogy kudarcélmény lenne ha hetero vagy :D
2013. máj. 28. 09:54
 14/22 A kérdező kommentje:
nem fogok rákérdezni. zavarba ejt a szitu. inkább igyekszem elkerülni.
2013. máj. 28. 18:34
 15/22 anonim válasza:
100%
Ha kerülöd még kínosabb lesz. Neki is és neked is. Hidd el, tudom. Inkább beszélges vele. Ha érdeklődik utánnad, akkor az ismerkedés után talán enyhülnel a számodra kellemetlen helyzetek.
2013. máj. 28. 20:12
 16/22 A kérdező kommentje:

Te is voltál hasonló szituban? Melyik oldalról? Priviben is válaszolhatsz, de tényleg jó volna valaki más sztoriját is hallani, nem tudom, mit tegyek, megbántani se akarom a srácot...

köszi előre is.

2013. máj. 28. 21:32
 17/22 anonim válasza:
100%
Azért mert ha bejösz neki. Akkor te egyfajta tíltot gyümölcs vagy. Mivel tudja hogy heteró vagy, ezért úgy nem is közelít. Csak próbál haverkodni. De mivel érzi hogy te le akarod koptatni. Ezért ő sem tudja mit tegyen. Az azért írtam, hogy kellemetlen lenne ha kerülnétek egymást. Amúgy ha leírnád, hogy mit csinál. Úgy talán jobban meg tudnánk mink is mondani, hogy mi a helyzet vele.
2013. máj. 29. 20:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen jeleket kapsz tőle? Olyanokra gondolok, hogy facebook-on megosztás "burkolt"? Ismerősöd egyáltalán neked face-n. Soha nem beszélgettetek? Nem volt semmi közös múltatok, vagy emlék, amibe kapaszkodhat az illető? Esetleg olyan alkotásod, vagy elkészített dolog, amivel folyton csak rád tud emlékezni? Hol futtok össze állandóan? Munkahelyen? Utcán? Ha esetleg kiderülne, hogy szerelmes beléd, mit tennél? Mi lenne a számodra a legjobb megoldás?
2013. máj. 30. 11:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csoda, hogy szerelmes beléd! Nekem is megdobbant a szívem amikor, olvastam, hogy nem akarod megbántani! Kevés az ilyen jóember ;)) (meleg_ffi23)
2013. máj. 30. 23:24
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen, a facebookon ismerősöm, de ennyi. Nem hinném, hogy szerelmes belém, nem is lehetne, mert annyira nem ismer. Szerintem csak szimplán tetszem neki, ami azért fura, mert korábban nem éreztem így. Különben az utóbbi időben megpróbálom kikerülni, így aktualitását vesztette az ügy. Előbb utóbb, remélem, kiszeret belőlem. :)

Utolsó, köszi, kedves tőled, de szerintem Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint bárki más, nem szeretnék átgázolni senki érzésein.

2013. máj. 31. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!