Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet már nem szeret a párom? (lent a sztori)
Figyelt kérdés
1 éve 4 hónapja járunk a barátomal. 4 hónapos kismama vagyok.1hónapja eljegyzet. De azota szinte csak a számitogép. Ha haza jön a munkábol az az első. Hozzám sincs már kedve. Ha kielégiteném,nincs hozzá kedve,mert állitolag fáradt. Múltkor azal dicsekedett ,hogy a munka helyén be jön egy csajnak. És hogy a munkatársai szerint amiről az asszony nem tud az nem fáj neki. A párom szerint a főnökség nem engedi,hogy a munkások nője oda menyen. De mindig másnak az asszonya ott van. Ez hogy is megy?: (2013. szept. 19. 13:00
1/4 anonim válasza:
egyszerű vagy ... és kihasználja ... megcsalás úton van, ha még nem történt meg
2/4 anonim válasza:
Sajnos a képlet egyértelmű. Felcsinált, gondolom a terhességgel elkezdtél hízni, bent meg van egy nő aki bejön neki és kölcsönös a dolog.
Szerintem ha még nem tette meg esélyes, hogy más fogja kezelgetni.
Szerintem hamarosan egyedülálló anya leszel. Nagyon sajnálom. Beszéld meg vele, hogy ez most mi, és ha nem tud értelmes választ adni akkor add szépen vissza a gyűrűdet és lépj le.
3/4 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem őtt: (és eddig azt mondta neki nem kell más. És hogy neki itt vagyok én. Ahoz a nőhöz hozzá se szól állitolag. Meg neki nem jön be. Amugy nem láttszik rajtam plusz kiló. Múltkor elé mentem pedig nem engedte,és utána nézztem egyedül cigizet kint,mindenkitől külön.
2013. szept. 19. 13:52
4/4 A kérdező kommentje:
Állitolag ő még sose csalt meg senkit,. Múltkor meg kérdeztem tőle honnan fogom tudni ha már nem szeret,azt mondta akkor majd rá jövők mert el küld. De néha úgy érzem,hogy meg várja míg meg szülők,és el veszi tőlem a gyerekét.: (
2013. szept. 19. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!