Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exe lehet hogy még mindig szeret?
elég bonyolult a történet.. szoval összejöttem az egyik osztálytársamal és jártunk 2 hónapot aztán ő dobott mert úgy érezte nem foglalkzok vele! én nehezen elfogadta de még aznap este megbánta és mondta h sajnálja és nem akart szakitani én mondtam h ne szorakozzon velem majd 2 hét után ő összejött egy másik osztálytársunkal.. a srác valamiért megutált és a csaj is mivel amikor mi összejöttünk a lány szerette a srácot és ugy vette h én elveszemtőle. na mindegy. a lényeg hog eltelt 3-4 honap és bocsánatot kértek midketten tőlem amiért bunkoztak velem. és a srác orákon csomoszor néz engem meg szünetekbe hülyül velem , odajön megölelni meg megfgj a derekam.. sokszor ugy viselkedik mintha még mindg engem szeretne pedig ők már 9 hónapja együtt vannak én meg csak 2 honapot jártam vele..
szerintetek??? most tényleg érezhet irántam valamit vagy csak szimplán szeret barátként ? ( mielött jártunk amugy nagyon sokat hülyültünk együtt )
én a srác 17 a barátnője pedig 16 éves . és tehát midhárman osztálytársak vagyunk. én már nem vagyok szerelmes a srácba de azért még mindig tettszik :'/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!