Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem jönnek be a nőknek...

Miért nem jönnek be a nőknek a szakállas férfiak?

Figyelt kérdés

Én szakállas vagyok. Büszkén viselem!

Úgy gondolom nem szégyen ha egy férfi férfias.

Megis sok nő ápolatlannak, visszataszítónak tart miatta.

Jó, nem vagyok szokványos eset, de jóképűnek mondanak, és több időt töltök ezzel naponta, mint a borotválkozással egy hét alatt!

Mi az oka, hogy a feminin fiúcskák az ideálok?

Ennyire működik az agymosás? Vagy az elfolytott leszbi vágyaik így fogalmazódnak meg a nőknek?

Kérem, hogy csak nők esetleg lányok írjanak mert ők kompetensek a témában!

2013. okt. 1. 12:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

En amit imadok az a korszakall es amugy az arc borostas...

Paromnak en nyirom, oldalt geppel a szakall bajusz olloval ~1 centisre

2013. okt. 1. 14:12
 12/15 Wadmalac ***** válasza:
Miért, nem tetszik nekik? Nekem nem tűnt föl. :D
2013. okt. 1. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Huhúú, nem tudom, hogy honnan hallod ezeket:) Ne általánosíts, én például odavagyok a szakállakért! :) A legtöbb férfi, aki megtetszik nekem, az mind szakállat figyel. Nekem egyáltalán nem jön be, ha egy srácnak lányarca van. A szakáll az igenis nagyon szexi (jó, mondjuk nem az a Dumbledore-féle, hanem inkább az ilyenek vagy a kicsit sűrűbbek: [link] ) tehát ne aggódj, akad nő bőven a világon, aki bukik a szakállra. ;)
2013. okt. 1. 18:03
 14/15 anonim válasza:
A sima arc még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető egy feminin fiúcska, nem kizárólag a szakáll tesz férfiassá. A feminin fiúcskák szakállal sem férfiasak, és aki nem feminin fiúcska, az borotválva sem az :)
2014. szept. 1. 22:35
 15/15 anonim válasza:
A szakállas férfiak számomra a legvonzóbbak
2016. aug. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!