Mennyi tőke kellhet beindítani egy társkereső weboldalt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 23:33
11/24 anonim válasza:
a faszt ha van tőkéd irj és majd segítek beindítani a bizniszt persze más területen.
12/24 A kérdező kommentje:
pl én simán bejátszanám, hogy az oldal a nők nevében random válaszolnának. Aztán a pasik meg örülnének, hogy VÉGRE egy oldal ahol válaszolnak a nők.
2013. szept. 30. 23:43
13/24 anonim válasza:
Igaz nem értek a témához, de ez szerintem bőven kimeríti az "illegális" fogalmát.
14/24 anonim válasza:
Kifelejted a lényeget. Komoly adatbázis és hozzá még komolyabb és kereső algoritmus. Enélkül hiába van felhozatal. No, egy ilyet megíratni már nem egy olcsó játék, legalábbis ha sebességet is szeretnél, meg hogy nagy kapacitáson is hatékonyan működjön. Persze a nagy kapacitás még mindig csak álom. Eddig nem mondtál semmit, ami alapján akárcsak fontolgatnám, hogy hozzád regisztráljak.
15/24 anonim válasza:
Elkéstél vele, twoo ír helyetted.
16/24 anonim válasza:
A fake üzeneteknek hamar híre menne..
17/24 A kérdező kommentje:
illegális az, hogy kamu női profilokról kamu válaszokat küldözgetek?
tudod te mit csinál a badoo?
Mások nevébe küldi a meghivókat, és azt irja, hogy üzenetet kaptál xy-tól és olvasd el. VAlojában meg semmi üzenet nincs, csak beregisztráltat 1 gombnyomásra, és alattomos modon probálja átvenni az adataidat facebookról, a képeidet is!
Ja meg ha nem lépsz be egy ideig akkor random szövegekkel tölti fel a bemutatkozásodat, nekem pl multkor egy cseh nyelvü infós témáju wikipedia cikkel töltötte fel a profilomat!
na?
2013. szept. 30. 23:47
18/24 anonim válasza:
Most téged amúgy melyik oldalon vertek át ennyire?
19/24 A kérdező kommentje:
engem aztán sehol. Én volt oylan hely, hogy nőként regisztráltam, mert ugy ingyenes volt a levelezés, és ugy irtam nöknek, és még igy is lett randim.
2013. szept. 30. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!