Mennyi tőke kellhet beindítani egy társkereső weboldalt?
a weblap fejlesztése fél millió forintból megáll, emellé kell egy szerver, és ahhoz tartozó terembérlés. Ez kb 150 ezerből megúszható.
A nagyobb költség a marketing. Ez a célközönségedtől függ, és attól, hogy kit bizol meg vele :)
Őszintén. Minek még egy? Minden második oldal valami társkereső. Mi újat lehet még adni? Már az összes bőrt lehúzták róla.
Diplomások társkereső oldala.
Buzerá*sok társkereső oldala.
Kőművesek társkereső oldala.
70 évesek társkereső oldala.
Bálnák és delfinek társkereső oldala.
Mi jöhet még?
hát én azt vettem észre, hogy az ilyen társkeresők mindig az emberek naivságára ,meg a fontosságérzetére mennek rá, és igy akarnak tőlük kicsikarni pénzt. Pl, egyik oldalon ha valaki megadja a teloszámát, akkor az oldalon keresztül tudsz neki sms-t küldeni ugy, hogy emelt dijas számra küldöd az üzit és az oldal továbbítja a kiszemeltnek.
Na én ettől mélyebb pszichológiai szintekre akarok lemenni, és mivel csak a pasik bénaságát látom át, ezért főleg őket húznám le. Van is egy két ötletem már.
Mert ugye sokan elfelejtik azt, hogy egy társkeresőn SEMMI más nem számit, minthogy tudj üzenetet váltani a kiszemelteddel és legyen felhozatal. Ehelyett mindenféle lényegtelen funckiot is betesznek a rendszerbe, amire az emberek IDŐT qrnak el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!