Ti nektek mi a velemenyetek a mai tinikrol?
Egyetértek veled!
Az osztályunkban a lányok többsége végzőssel kavar, minden hétvégén bulizni jár(vedelnek hát..), eszük nulla, nem tudnak megfogalmazni normálisan egy mondatot se.. a fiúkról meg ne is beszéljünk.
Nem értem hogy fajulhatott így el a dolog.. Komolyan, pár éve, még olyan normális volt minden kisgyerek.. legalább is annak tűnt. Erre mind olyan szavakat használ, hogy leesik az állam.. a 10-11 éveseknek már ciki ha nincs "pasijuk". A kicsit idősebbek meg tálcán árulják a szüzességüket, és az a "normális" ha 15 évesen már 5-10 pasival voltál.
A srácok kihasználják az ilyen lányokat (tegyék is! az olyan kis csitrik megérdemlik). Úgy bánnak egyesek a tanárokkal mint a kutyával. Nem tudom, fogalmam sincs, hogy mi lesz ezekből! Nekem miért tűnik nehéznek az élet? Miért nem fogják fel, hogy ezzel nem jutnak semmire, meg kell küzdeni azért hogy legyen belőlünk valami. De ők tesznek a tanulásra, a viselkedésre! Nem azt mondom hogy nem csináltam soha életemben hülyeséget, mert nincs olyan aki nem szegett meg szabályt az életében, de büszke vagyok a szüzességemre, arra hogy nem cigizek, hogy nem alkoholizálok, és nem vagyok egy r*banc.
Örülök hogy én normális vagyok, nem akarom tönkre tenni az életem droggal, dohányzással, és nem kívánt terhességgel.. -.-
15/L
Hidd el, jobb nem vegyülni az ilyenekkel. Én nem akarnék ilyenekkel barátkozni. Nem kell őket szeretni, csak elviselni. (osztálytársaid, szóval kénytelen vagy)
Szorítsd a kontaktust velük a minimumra és ennyi. A normális emberek társaságát keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!