Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan lehet biztosan tudni,...

Honnan lehet biztosan tudni, hogy az un. Barátzónában vagyunk?

Figyelt kérdés
Tudom, utáljátok ezt a kifejezést, de ha egyszer nincs jobb. Lány létemre mindig ide kerülök, és már nem tudom hogy lehet kiszűrni ezt..ha a fiú hosszú ideig nem próbálkozik úgy, akkor esélytelen? Nem akarok már senki barátja lenni, és szerintem érthető, hogy ha többet szeretnék, ez kellemetlen, de most rákérdezni megintcsak elég kellemetlen...valakinek még van ezzel tapasztalata?
2013. szept. 29. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem szexeltek. úgy 100%
2013. szept. 29. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
hidd el,ha ott leszel,azt észre veszed.
2013. szept. 29. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Fiúknál nincs barátzóna. Ha egy fiú a barátjának tart, attól még simán beléd szerethet később.
2013. szept. 29. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Az is barátzóna. De amúgy meg annyira nem lehet tudni, vagyis a fiúk úgy viselkednek (ahogy én veszem észre), ahogy én nem viselkednék olyannal, akitől nem akarok semmit, aztán mg jön a "csak barátok" duma...
2013. szept. 29. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 És ha csúnya a lány? Akkor kétlem.
2013. szept. 29. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha csúnya a lány, akkor pedig ez a legjobb esélye bepasizni.
2013. szept. 29. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is mindig így járok, kedves kérdező, és már nagyon unom. Persze tök jó, hogy van sok barátom, blabla, de ha ez mind egy párkapcsolat rovására van, akkor nem olyan jó.

Most megint ilyen helyzetben vagyok. Tetszik egy srác, próbálok felé jelezni, hátha észreveszi. Jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, hülyéskedünk, néha észreveszem, hogy engem néz, rám mosolyog..De nem tudom eldönteni, hogy csak barátnak tekint és szimplán ezért ilyen kedves, vagy esetleg tetszek neki. Határozottan egyikünk sem lép, én nem is mernék, de ő sem teszi meg azt a bizonyos lépést. Minden barátom azt tanácsolja, legyek türelmes, de hiába vagyok az, ha közben nem jutunk egyről a kettőre és itthon már a falat kaparom.. :D

Szóval átérzem a helyzeted, de sajnos én sem tudok jó tanácsot adni.

2013. szept. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!