Lányok / fiúk mit gondoltok a vakrandiról?
Fiú vagyok és nemsokára lesz egy randim, de a lány megkért az első üzenetváltáskor, hogy ne írjuk le egymásnak hogy hogyan nézünk ki.
Itt gyk-n kezdtünk el beszélgetni 3 napja.
Megpedzette hogy szeretne velem találkozni.
Aki vett már ilyenen rész, vagy hasonló helyzetben volt milyen élménye tapasztalati vannak?
Akkor mondok egy tapasztalatot: szar volt, ittunk egy kávét, és azóta se láttuk egymást, ennek már több egy évtizede.
Ezzel szemben a működő kapcsolat munkahelyen, illetve azonos irodaházban alakult ki.
én azt gondolom a vakrandiról, hogy vigyél magaddal vakvezető kutyát, vagy fehér botot, mert hát mégiscsak vak..
na meg hogy találjátok meg egymást, ha vak?
na ilyenkor bánom meg h ide kiírok valamit!
Bezzeg ha linkelek egy képet egy 10/9-es csajról és oda írom h szerintetek szép vagyok-e és szeretnék beszélgetni stb... 20/l
akkor kb az üzenettáram már megtelt volna!
(utolsó előtti köszönöm ódzkodom tőle, de poénnak is jó, hisz 1x élek ki tudja mit szalasztanék el ha nem megyek el, veszteni úgysem veszthetek. 1 nap 10 szabad percem csak van ilyen hülyeségre :D)
Nem azt írjuk amit olvasni akarsz és kiakadsz. Nem szép!
Várjuk a fiúról/dundi lányról a beszámolót.
nem nem azzal van a problémám elfogadom a negatívumokat, de spekulálni én is tudok, hogy milyen lehet!
egyszerűen csak a kérdésemre akartam választ kapni tőlem aztán 10/10 lehet az h nem jött össze stb leszarnám, de az amikor csak olyanok irkálnak akik a monitor mögött hero-k azok inkább ne is írnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!