Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beleszerettem a példaképembe,...

Beleszerettem a példaképembe, vagy ez csak rajongás?

Figyelt kérdés

Van egy extrém sport,amit viszonylag kevesen űznek még,köztük vagyok jómagam is. Van nekem egy példaképem,egy srác,aki ebben a sportágban nagyon jó. Ő is magyar,de a világ legjobbjai közé tartozik. Táborokban,találkozókon lenne lehetőségem vele találkozni,akár beszélni is vele,de félek. :D Eddig csak a példaképem volt,mind emberileg,mind "szakmailag". Sok-sok képet és videót néztem róla,és olvasgatom a kommentjeit,posztjait itt-ott. Nagyon szimpatikus,és úgy érzem,beleszerettem. :D Ez így hüly*n hangzik,de ez van... Úgy érzem,Ő kell nekem,és h tökéletesek lennénk együtt. Mivel elég kevés lány űzi ezt a sportot,biztos némi előnnyel indulnék a többiekkel szemben,mivel én is abban vagyok jó,amiben ő,és ugyanaz a szenvedélyünk.:) Nagyon szeretném megismerni,de félek,hogy teljesen leblokkolok mellette és meg sem merek majd mukkanni...arról nem is beszélve,h biztos folyamatosan pirulnék és olvadoznék tőle. Hogy kéne kezelnem a helyzetet? És ez lehet szerelemféleség,vagy csak szimpla rajongás?

19/L

2013. szept. 27. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább maradjon meg rajongásnak ugyanis rosszabb esetben elveszíthetnéd a példaképedet is és még rosszabb esetben a sportághoz kötnéd a vele kapcsolatos negatív élményeket.
2013. szept. 27. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Rajongsz érte. Én is rajongok Gyurtáért :$
2013. szept. 27. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi az a sport,ha szabad kérdezni?

Amúgy szerintem ez csak fellángolás,de ki tudja.

2013. szept. 27. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés VÓTMÁÁÁ!!
2013. szept. 28. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!