Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nekem van bűntudatom?

Miért nekem van bűntudatom?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen rám szállt egy férfi. Eleinte csak bámult, később beszélgettünk és egy idő után minden szavamból próbált valami kétértelműt kihúzni. Nem zavarta, hogy a kollégáim jelen vannak-e, nekem ez megalázó volt. Egy ilyen eset után a kollégáim közölték, hogy csak miattam jön a férfi oda, ezt szerintem meghallotta, mert a közelben volt, ők meg hangosan beszéltek. Azóta keresztül néz rajtam és most úgy érzem miattam került kellemetlen szituációba. Tudni kell, hogy semmivel nem biztattam soha, van köztünk 20 év korkülönbség és úgy tudom családja is van. Nem akarok tőle semmit, mégis rosszul érzem magam a történtek miatt,de miért?
2013. szept. 27. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert kedvelted annak ellenére hogy ilyen kijelentéseket mondott a kollegák elött hasonló helyzetben voltam én megpróbáltam barátira forditani az egészet, valószinüleg beszélned kellene vele hogy nem ugy gondoltátok és nem akartátok megbántani a multkor de elég furcsa kijelentései voltak néha feléd...
2013. szept. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!