Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy bűntudatom van?
Sziasztok.. szóval az a helyzet hogy még nem volt barátom, csak randizgattam, és egy buliban hát kicsit ittam, és találkoztam egy velem egykorú sráccal, táncoltunk és lesmárolt, de nem így terveztem az első csókom, de még abban az állapotban akartam is hogy megcsókoljon.. elsőre nem is volt vmi jó érzés.. picit szégyellem magam, mert a srác még csak megsem keresett, de szerintem benne is volt egy kicsi pia, de most azt hiszi h egy rbanc vagyok aki hagyja magát?
rosszul esik hogy olyantól lett az első csók, akinek csak egy ilyen kavarásra kellettem...
normális hogy bűntudatom van vagy nem is olyan fontos az első csók?
17L
Nekem is elég pocsék első csókom volt, szerencsére nem túl nagy tragédia. Azért az első szex ne ilyen legyen. :)
23l
Hát, olyanra csináld az életed, hogy ne legyen szégyenleni valód.
Már késő...
azért nem találod olyan "hűdének" :D mert nem azzal történt, akit szeretsz, nem éreztél iránta semmit
nem vagy r*banc, de ne csinálj belőle rendszert, mert akkor az leszel... most ez van, megtörtént, visszacsinálni már nem lehet... elég, ha azt tudod, hogy az ilyen fiúk a bulik utána soha nem fognak keresni (mint ahogy mást sem), szóval majd ne ilyennel veszd el a szüzességed és ne így (ahogy az egyik válaszoló is írta) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!