Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hihetetlen bűntudatom van, aludni sem tudok.
22 éves lány vagyok. 3 éve élek párkapcsolatban. Leginkább fiú barátaim vannak, ezért a barátom soha nem féltékenykedik, ha találkozom velük. Ismeri is őket.
1 héttel ezelőtt összevesztünk, de nagyon.
Lényegében azon, hogy már 3 éve együtt vagyunk, de nem akar lépni. Külön élek szüleimtől egyedül, és hiába ajánlottam fel neki hogy költözzünk össze,mindig terel.
Nem tudom miért, és nem mondja el.Ezen összevesztünk,nem is beszéltünk másnap még este sem. Lehívott az egyik legrégebbi haverom, hogy dumáljunk. Elmondtam neki mindent...a reakciója annyi volt, hogy megcsókolt. És sajnos nem ellenkeztem :(...
Tudom most jönnek majd a szép szóval illetések, de utána fogtam magam, és felmentem.
Iszonyatosan szomorú voltam, úgy éreztem nem halad semerre a kapcsolatom. Most meg hatalmas bűntudatom van:(...mit tegyek, elmondjam? Válaszokat köszi előre is! R
Jajj Édes Istenem, jó, hogy nem halnak majd éhen a pszichiáterek! :D
Majd én összeköltözöm veled Bogaram! De abban nem lesz köszönet! :D
F25
Tegyük fel a srác még tanul, sosem volt 1dül háztartása, nincs keresete...
Amíg úgy érzi, hogy ezek nem 100%osak nem szeretne összeköltözni, csak a szexért meg minek...
Mondd el neki, kiváncsian várjuk mi lesz.
Nem, a srácnak marha jó állása van, és 27 éves, és valamiért nem szakad le anyuciról...
Kettőnk közt meg minden rendben, ezen kívül.
Akkor nincsenek komoly szándékai, csak kapcsolatfüggő.
Beszéljétek meg, majd dönts ahogy akarsz.
Kérdező ne légy naiv.
Nagyon sok mai fiatal nőnek a gondja, hogy mindenáron meg akar fogni egy pasit magának. Itt kúrjátok el. Nem mesterkedni kell, hanem őszinte odaadással szeretni és vagy elfogadod, hogy ilyen a gondolkodása a barátodnak, vagy tovább állni. Csak az erőtlen emberek képtelenek tovább állni, ha szükséges. Ebből lesznek a társfüggők, ahogy Csernus mondaná. Lehet, hogy ő is egy f@szkalap, de legalább nem szépeskedik az embereknek. Igaza van!
Első voltam, F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!