Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen az embereknek, hogy én ezt nem akarom?
Elég "okos"barátaid lehetnek!
A pénz nem minden,lehet megdug azt otthagy..
Tomi! :D Egyébként kifejezetten jol néz ki. Izmos, kék szem, egy tizest simán letagadhatna...
Csörike! Hát igen. :/
Hát ha komoly egzisztenciával rendelkezik akkor problémás. Ott általában már megborulnak az emberek és azt gondolják, hogy bárkit 'megvehetnek'.
Persze hozzá kell tegyem, erre szolgáltatnak nekik némi alapot is.
Hát engem nem. De igazából nem érti a hellyzetet. Lerázom, és egy hét múlva ugy csinálja, mintha nem is történt volna semmi.
Egy darabig tetszet is, hogy rámenős, meg nem hagyja magát. Viszont aztán jött ezzel a "nem sok férfinak kellenél gyerekkel, de én itt vagyok", "megkapsz mindent, ha oda költözöl" dumákkal. Nem egy kiló hús vagyok! De mindenki hülyének nézz.
Ez egy buta paraszt...
Ajánld a barátnőidnek ha annyira nagy a szájuk.
hát akkor erősebb vagy mint ő meg a pénze,úgy látszik.egyenlőre legalábbis biztosan.
és ez alatt a 3 év alatt ez az egy udvarlód akadt? nem volt valami értelmesebb figura ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!