Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki nagyon tetszik. Csak egy baj van, hogy ő kicsit sem érdeklődik irántam. Sőt, idegesítőnek tart, amit nem értek miért. Igazából semmit nem ártottam neki, sőt nem is beszéltünk kb még, szóval komolyan nem értem, hogy miért lennék idegesítő... Már 3 éve osztálytársak vagyunk, de tavaly kezdett el tetszeni. Az a legnagyobb gondom, hogy én elég beszari vagyok, szóval nem merek odamenni hozzá, még beszélgetni sem. És amikor hozzám szól, csak össze-vissza makogok. Nem tudom, hogy mit csináljak. Hogyan hívhatném fel magamra a figyelmét?
2013. szept. 26. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szemét!
2013. szept. 26. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet pont azért tart idegesítőnek mert nem ismer még :P Ismerkedj meg vele mondjuk egy osztálybulin vagy kiránduláson vagy valamin :D
2013. szept. 26. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, milyen témában tudnánk elbeszélgetni. Hogy lenne-e közös témánk.
2013. szept. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!