Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akkor most én tetszek neki?

Akkor most én tetszek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok.van egy fiú ismerősöm,de nem tudom hogy tetszek e neki (Krisztiának hívják) És annyira aranyos. Nagyon tetszik.Amikor a sulinkba jött engem jelölt be a lányok között elsőként facebookon.De ez nem jelent semmit.A többi lánnyal nem beszélget eggyáltalán sőt ott haggggya őket.Velem folyton beszélget és mindig mosolyog rám.Amikor oda nézek mindig engem néz.De viszont észrevettem ,hogy a barátnőmmel kicsit többet beszél suliba.Rám rám is ír faceboookon.A barátnőmnek(Adrinak) viszont vissza se ír.Viszont velem nagyon kedves. Nem tudom eldönteni akkor most melyikünk tetszik neki? Vagy egyáltalán tetszik neki valamelyikünk? Segítsetek kérlek.kössz
2013. szept. 26. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki nem sz.rja le mi a neve?
2013. szept. 26. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem ,hogy én 15 lettem nem rég a fiú meg csak 13. Ez akadály?
2013. szept. 26. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
De viszont
2013. szept. 26. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A Krisztián páwanév.
2013. szept. 26. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor írj h ha tudsz segiteni! pls
2013. okt. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!