Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Honnan tudom, hogy tetszek...

Laci911 kérdése:

Honnan tudom, hogy tetszek egy nőnek?

Figyelt kérdés

173 magas àtlagos magas vagyok . Derèkre hízom , rövidek a vàllaim .

Elmèletileg tetszik a fenekem a nőknek ,persze ezt csak hallotam .

2013. szept. 25. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Vigyázz nehogy te hajolj le szappanért!
2013. szept. 25. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Rá fogsz jönni.
2013. szept. 25. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez olyan mint ha azt mondanàm , igen te tudod a vàlaszt ...azèrt kèrdeztem meg mert nem tudom , hogy tènylegesen hogy feljezik ki a tetszèsüket .
2013. szept. 25. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha nem tudhatod biztosan. Bár 173 centisen valszeg nem sok nőnek tetszel.
2013. szept. 25. 20:51
 5/5 anonim válasza:

Ez nehéz kérdés...én 3 napja úgy jártam, hogy reggel még azthittem estére meglesz a száma, szinte úgy is lett, csak fél percel azelőtt, hogy elkértem volna a számját, jött egy diszkópatkány, akinek a szemem láttára szökött a karjaiba, nagyon rosszul esett. Másnap MÉGIS jött ugyanolyan kedvesen de én már nem akartam tőle semmit.

Na ilyenkor döntsd el, hogy most mivan???? Tetszek neki vagy nem??? Ha egyik nap egész nap dumálunk, jól el vagyunk az ölömbe is űl...este a barátja karjába szökik, de direkt előttem...aztán másnap megint jön nagy kedvesen...ezen filózok már 3 kerek napja de még mindig helyben toporgok.

2013. szept. 25. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!