Miért baj ha egy férfinak hosszú a haja?
Sokan mondták már,hogy a hosszú hajú férfiakat nem szeretik,de miért?
A Hunoknak és még a vikingeknek is hosszú hajuk volt,tehát nem mondhatják,hogy újdonság...
"Mert a lányoknak és a meleg férfiaknak van hosszú hajuk"
Ugye ezt most nem gondoltad komolyan,mert ha igen akkor szerintem elég alacsony az IQ-d.
Nekem rövid a hajam, de mindig is arról álmodoztam, hogy majd egyszer hosszú, jó hosszú hajat növesztek és még szakállat is! 18 éves vagyok,fiú... ami visszatart ettől az csak a közeg amiben élek: ez a gondolat, hogy: mit gondolnak majd a többiek.
Igaz, hogy a zenei izlésemhez abszolút illene mert CSAK hard rockot és kemény metált hallgatok. Valósággal felnézek azokra akiknek hosszú hajuk van és férfiak.
Habár azt hiszem, hogy nem állna nekem jól...de mégis az az álmom, hogy majd egyszer úgyis megnövesztem :D
Talán majd bekövetkezik egy olyan esemény az életemben, ami után azt mondom, hogy leszarok mindenkit, nem érdekel senki véleménye, és az első intézkedésem, azlesz, hogy szakállat és hosszú hajat növesztek, mert nekem ez tetszik és kész! A Hunoknak bas.ott jól állt! Nekem miért ne állhatna jól?(Talán mert rajtuk izomzat is volt, nem csak csont és bőr, mint rajtam, de akkorse érdekel egyszer eldurran az agyam és megteszem!) XD
Utolsó előttinek űzenem:
Nem egy életérzés a hosszú haj,vagy szakáll,hanem egy élet....
Nekem régóta szakkálam van+derékig érő hajam.
Motorozok,van munkám..ahol megbecsülnek,és nem számít a külsőm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!