Ajándékötlet egy 62 éves férfinak (após), aki nem iszik, nem cigizi, tulajdonképpen semminek nem tud örülni, mindenben talál hibát (pl. : ruha: nem jó a színe, rövid, hosszú stb. )?
Könyvet nem olvasná (szerintem), drága dolgot nem szeretnék venni. Vagy készíteni, de mit?
Segítsetek!!!
Előre is köszi!
Szia!
Köszi!
Nem szereti az édességet, és nem használ arcszeszt sem (villanyborotva).
Fotóalbum, fotókönyv családi fényképekből.
Ha az sem tetszik neki, megsértődhetsz, hogy nem szeret benneteket. :)
Köszönöm szépen az ötleteket, nagyon jók!
Mézeskalácsház nagyon jó ötlet, csak anyósom minden évben készít és csodaszép!:)
Fotóalbum is jó:) csináltam már éves naptárt az unokák képeivel, mindíg nem adhatom ugyan azt:( Pedig én is gondoltam rá!
Vásárlási utalvány? Milyen értékben, és hol? Nagyon sokat segített az idén anyagilag , én így hülyén érezném magam, ha tulajdonképpen pénzt adnék neki (de mennyit?), de amúgy nagyon tetszik az ötlet!!!
Még mielőtt azt hinnétek, hogy én válogatok, sajnos nem!
Kínunkban szoktunk már úgy ajándékot venni, hogy veszünk neki valamit, ha örül neki, ha nem, de mégis kapjon valamit:(((!
Tulajdonképpen "mindene" megvan, ami meg nincs azt megveheti magának. Drágát nem is szeretnék, meg nem is tudnék venni!
De akkor mit, mit, mit, mit, mit????????
Segítsetek! Mégtöbb ötlet?
Tényleg nagyon jó ötleteket adtatok! Mégegyszer köszi!
Hobbija???:)))
Kertes házban lakik és elbütykölget... Szerszámai megvannak, ha esetleg nincs akkor vesz magának.
Azon kívül? Talán tv-t néz, és netezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!