Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a hosszú, sötét haj-kreolos bőr jön be sok férfinak?
Figyelt kérdés
Sok férfinál az az ideál. Mégis miért?
Nekem bántó az, amikor egy férfi azt mondja az az ideálom, de téged szeretlek. (szőke haj, fehér bőr, világos szem)
2012. júl. 15. 16:26
1/16 anonim válasza:
A barnák meg azért panaszkodnak, mert a szőkék feltűnőbbek :P Kérlek, ne legyetek már ennyire irigyek. Sok féle nő tetszik mindenkinek. Az után már úgy is a belső dönt.
3/16 A kérdező kommentje:
Idegesít, mert 3 férfiból 2-nek tökéletesen ugyanaz az ideál.
A hosszú, sötét hajú, barna bőrű nő.
Idegesít, hogy akkor mi tetszik bennem? Semmi, mert ellentét vagyok. Magyarul tetszik a belsőm, de a külsőm nem jön be nekik.
2012. júl. 15. 16:32
4/16 anonim válasza:
Nálunk ez pont fordítva van, a párom a szőkéket szereti, a szőkéket nézi meg hosszan az utcán, a szőkékre tesz hízelgő megjegyzést, de egy barna nőt (engem) vett el feleségül. Igaz, hogy én nagyon fehér bőrű vagyok.
5/16 Diavolino44 válasza:
Szőke haj, fehér bőr, világos szem és Egy VADÍTÓ VÖRÖS RÚZS! Nekem pont ez az ideálom!!
6/16 A kérdező kommentje:
Na tessék. Elvesz..., de mégis titkon egy szőkére vágyott. Nagyon bíztató, nem?
2012. júl. 15. 16:38
7/16 A kérdező kommentje:
A vörös rúzs kissé idejét múlt manapság. Nekem nem is állna jól, túl erős lenne. :)
2012. júl. 15. 16:39
8/16 anonim válasza:
Atyám... most azt várod, hogy elkezdjünk áradozni arról, hogy de milyen jók is a szőke, fehér bőrű, világos szemű lányok? Én szeretem ha egy lánynak szőkés haja van, azt is, ha világos a bőre, sőt, a világoskék szemért is odavagyok... Habár, a sötétzöld szem, a világos bőr, és a vörös, fekete haj jobban bejön, akár festett, akár nem... ennyi! De ez nem a világ, ha a csaj belsőre olyan, hogy magávalragadott, leszarom, hogy most világos, vagy könnyen barnul, milyen a szeme, vagy a haja... akkor Ő érdekel... és RÁ indul be a szexus, jobban mint az ideálomra
9/16 anonim válasza:
Hogy beszélsz te velem?! 35 éves édesanyát sértegetsz, ha tudni akarod, te kedves "ostoba ribancozó"!!! Azért vagyok ribanc, mert barna a hajam? Egy barna hajú nő nem lehet fehér bőrű?
10/16 A kérdező kommentje:
16:46!
Ezt szépen fogalmaztad meg, köszi! :)
2012. júl. 15. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!