A nagyon sötét, hosszú linea nigra mikor tűnt el a hasatokról?
Persze olyantól kérdezem, akinek volt :)
Nekem egészen a mellemig ér, a köldököm körül is van egy vastag gyűrű. Lassan 3 hónapja szültem, egy egész picit már halványodott (de lehet csak én látom úgy :) ).
Köszi a váalszokat :)
Kedves első válaszoló! Neked nyáron a naptól erősebb lett újra vagy sem? Nem tudom, hogy ezt a fajta pigmentálódást a napfény is erősíti-e.
Szia!
Én 2009 decemberében szültem,és tavaly nyárra tűnt el!17-18 hónappal a szülés után!Felül eltűnthamarabb,de a köldökömig látszott nyárig!
Nyár végén lettem újból terhes (mireelmúlt a csíkom...)ÉS most vagyok 31 hetes,de csak a bugyimon belül látszik!
Érdekes,kétszer ennyire különbözzön...ű
:)
Első vagyok.
Nem nagyon napoztam tavaly, mert pici volt a babám, és az alakom sem volt mutogatni való. :) Úgy emlékszem, a barátnőm szolival simán "elnapozta". Én szoptattam is, nem volt kedvem szolizni.Most ott tartok, hogy a mellemtől a köldökömig nagyon halvány, már alig látszik, a köldökömtől lefelé még elég jól látható. A köldököm körül már nem látszik, csak a piercing-em helyén van még barna folt. Mondjuk nekem a bimbóudvar is most kezd még halványodni, nagyon besötétedett és megnagyobbodott az is.
A törölközős javaslatot én is kipróbálom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!