Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a hosszú, sötét haj-kreolos bőr jön be sok férfinak?
Sok férfinál az az ideál. Mégis miért?
Nekem bántó az, amikor egy férfi azt mondja az az ideálom, de téged szeretlek. (szőke haj, fehér bőr, világos szem)
"Minden férfinál az az ideál."
Ne álltalánosíts légyszíves, mert van akit sérthetsz vele!
Ugyanannyira nem ideálom a sötét haj, mint a szőke. A kreol bőrt pedig egyenesen nem szeretem ... etnikumra emlékeztet.
Ellenben természetes vörös haj, hófehér bőr, sok szeplővel és végem van ...
Asszonyom szeretnék rávilágítani az imént felmerült valós példából is merítve arra, mennyire összezavarja az embereket bizonyos szubkultúrákban használt fogalomrövidítés, ami szavak, szókapcsolatok elhagyásával jár.
4x%-os kollegának igaza van, hiszen a barna nő, ahol a jelző, mint szín logikus és helyesen használható (és használt) a bőrszínre vonatkozólag. Logikus, mert a testének nagy része barna színű, tisztes távolból pedig barna pöttynek látszik.
De Önnek is igaza van, miszerint Ön a barna nő alatt barna hajú nőt ért. Az ember leginkább az arcot nézi, az arc körül pedig ott a haj, ez is logikus.
Személy szerint én is úgy értettem, mint 4x%-os.
Javaslom, hogy a hasonló félreértések elkerülése érdekében a HAJÚ és a BŐRŰ szavakat ne restelljük leírni.
Azért legalább van itt néhány ember, akinek van humora. :)
Kedves kérdező, nem értem, miért olyan fontos ez haj/bőrszín téma. Azt ne mond, ha egy szőkét nézne meg, nem lennél féltékeny!
Amúgy egyszerre úgysem tudsz szőke lenne, meg barna HAJÚ :), ha barna lennél a szőkékre lennél féltékeny.
Szerintem mindegyiknek megvan a természetes szépsége, én pl vörösesbarna, göndör, szeplős, fehér bőrű vagyok, szóval eléggé kilógok a sorból, na de akkor mi van? A szépség úgysem a színeken múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!