Azonnal akarok egy baratnot, de sajnos alacsony vagyok es ronda. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 15:47
11/23 anonim válasza:
jaja,sugárzik az önbizalmad.
13/23 anonim válasza:
Én is akarok. Sok sikert....
14/23 anonim válasza:
Mekkora egy ..... vagy b+! Azt mondod van önbizalmad, akkor mi az, hogy ronda vagy? Azonnal barátnőt? Hasonló önbizalmút? -És milyet? Alacsony legyen és dagadt, plusz pattanásos képű? :D
15/23 A kérdező kommentje:
Johet. De azert ne legyen tul szelsoseges. Azert van onbizalmam, mert ilyen tipus vagyok. Es ostoba az aki azt mondja, hogy a szepseg relativ. Szerintem, minden normalis ember eltudja donteni, hogy ki hogy nez ki.
2013. szept. 26. 16:55
16/23 anonim válasza:
7es: a nap kommentje xDD am kerdezo todkit ostobázd le ne engem es igenis relativ ha hiszed ha nem az h te rondanak mondod magad vagy sokan azt mondtak nem jelenti azt. azzis vagy meg lehet rjata valtoztatni nagyreszben
.
17/23 anonim válasza:
Barátnőm bátyja alacsony és nem kifejezetten jóképű, sőt... De olyan dumája van, hogy lebeszélné rólam a bugyit. Pedig, töredelmesen bevallom, nekem számít a külső(min. átlagos), és ő még csak nem is az.
18/23 A kérdező kommentje:
Hát engem még a saját anyám is torznak tart. 10-ből csak 2 pontot adott. Jómagamat 4 és 5 közé soroltam. Tehát gyakorlatilag egy beképzelt, degenerált, torzszülött vagyok. Na persze le*zarom. :)
2013. szept. 26. 21:37
19/23 anonim válasza:
Na ide figyelj az hogy a saját anyád milyennek pontozott azzal ne törődj ilyen téren nem számít az anya véleménye! szerintem rakj föl 1 képet vagy küldjél priviben pár csajnak és valószínűleg kellemes csalódásban fogsz részesülni és jót fog tenni az önérzetednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!