Facebookon, ha random ráírok/bejelölök egy lányt, lehet abból komolyabb ismerkedés?
Sajnos ott tartok, hogy nemtudok elmenni hova ismerkedni...de tényleg. 7 végente járok el, akkor jó, általában nincs probléma. Viszont 7 közben, mindneki dolgozik, vagy suli, semmi nem jár este sehova.
Igazság szerint az is hiányzik, hogy esténként nincs kivel bezsélni, akár fészen is...
Nemrég ért véget egy hoszzú kapcsolatom, és nagyon sok az űr bennem..:/ :S
Hirtelen azt olvastam, h 7 ÉVENTE:DDDD az kicsit sok lenne..
amúgy mi a pasimmal fb-n ismerkedtünk meg, 2,5 éve együtt:)
háhh az durva lenne..:/ 7 év atyaég..:)
értem, tehát akkro totál ismeretlenül is, nyugodtan kezdeményezzek fészen? :)
Hát ha rám írna egy ismeretlen srác úgy,hogy közös ismerősünk sincs akkor én nem igazán ismerkednék vele.
Lehet én vagyok paranoiás,de facen sok kamu van.Nekem néger csávók írnak hol angolul,hol magyarul,jól néznek ki.De tudod ki fog így egy totál ismeretlennel ismerkedni.Én a társkereső oldalakban sem bízom.
van közös ismerős sok lánnyal, csak épp személyesen nem ismerem magát a csajt, aki tetszene...ha érted...
altalaban 20 fölött van a 'kiszemeltekkel' a közös ismik száma
ment pár jelölés..kiváncsi vagyok...
egyébként a közös ismerősök által mindig tudok kire hivatkozni, hogy nah, honnan ismerem a leányzót, vagyis ki által :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!