21/28 anonim válasza:
Mert elég undorító, hogy semmi tartásuk nincsen, és lefekszenek egy semmilyen szempontból nem különb nemzetnek.
22/28 A kérdező kommentje:
Mi köze van az intim dolognak a politikához??
2013. szept. 25. 01:02
23/28 anonim válasza:
Nem olyan értelemben fekszenek le, hanem erkölcsileg-szellemileg. Jaj nem beszélünk magyarul, mert akkor csúnyán néznek majd a szlovákok.
24/28 anonim válasza:
5!
Éden Noémi nem szlovák, hanem felvidéki magyar!
25/28 anonim válasza:
Szerintem szépek. Ha lehetőségem nyílna rá, szívesen megismerkednék valamelyikkel közelebbről is. Pont a szlovák határhoz közel lakom. :P
26/28 anonim válasza:
24! Arra írtam ,hogy mekkora r.banc volt a műsorba!!
27/28 anonim válasza:
Nagyon bejönnek, átlagban :D
28/28 anonim válasza:
Szerintem is elég jól néznek ki általában... nekem legalábbis bejönnek. Amúgy sok szőke van közöttük, úgy láttam... én meg pont szeretem a szőkéket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!