11/28 anonim válasza:
Sok szép van köztük de sokan sötétek is,egyesek magyargyűlölők,annak ellenére,hogy maguk is magyar anyanyelvűek...Egyik ilyen ismerősöm múltkor kiírta a Facebookon,hogy ők különbek,mint a magyar fajta.Így magyarul.
12/28 A kérdező kommentje:
Jah igy értelek már.
Szlovák suliba jártam mindig és szüleim otthon magyarul beszéltek hozzám.
Nem zavarnak az ékezet nélküli irások.:)
2013. szept. 25. 00:13
14/28 anonim válasza:
Magyar lányként miért kérded? Román lányról se kérdezzen erdélyi.
15/28 anonim válasza:
szoval magyar vagy :) szlovak reszrol nem ernek attrocitasok? nem bunkok veled?
16/28 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mert ha olyan helyen vagyok, mint hivatal, vagy kórházban a várótermben, akkor szlovákul beszélek, de persze mindig benne van az emberben, hogy magyarul óvatosabban beszélni.
2013. szept. 25. 00:31
17/28 anonim válasza:
Semmi... sosem találkoztam még tótokkal, csak pár felvidéki magyarral, ők meg ugyanolyanok voltak, mint bármelyik magyar.
18/28 anonim válasza:
Sajnos szlovákiában már a magyar nemzetiség nem meri magyar nemzetiségűnek vallani magát,meg azt mondják meg sem éri anyagilag.Bedőltek a polkorrekt szlovák tanításnak,hogy a magyar alsóbbrendű,hogy 1000 évig elnyomták és sanyargatták őket,hogy a magyart mindenki utálja és szégyen annak lenni stb.Az összes határontúli nemzetiség közül a leggyengébb az identitásuk és a leghajlamosabbak az asszimilációra.
19/28 anonim válasza:
A szlovákokat nem ismerem, nem is lenne gondom velük szerintem. De az elszlovákosodott igazából magyar lányokat nem bírom.
20/28 A kérdező kommentje:
Utolsónak
Miért nem bírod?
2013. szept. 25. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!