Szerintetek elmenjek?
Figyelt kérdés
Sétálás közben leszólított egy nagyon helyes, kedves szlovák fiú szerdán. Hétfőig marad Budapesten. Nagyon szimpatikus volt. Szerintetek találkozzak vele még? Csak egy kis csevejre gondoltam, de mindenki azt mondja, hogy a srácok csak a szexre mennek, és még nem ígértem neki semmit.2013. júl. 26. 21:07
1/3 anonim válasza:
Menj el. A zsebedben meg legyen gázspré ;)
2/3 anonim válasza:
Találkozzatok. Ha csak a szexre megy,max otthagyod :D
3/3 anonim válasza:
Én tuti elmennék. Szeretek új embereket megismerni, egy külföldit pedig pláne jó dolog megismerni. Azt pedig túlzás lenne állítani, hogy minden pasi a szexre hajt. Ha meg mégis arra hajtana, határozottad leállítod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!