Bátorság vagy ostobaság csak úgy leszólítani egy lányt az utcán?
Amúgy bátorság.
Utolsó vagyok.
Amikor én kamasz voltam, a jó fej harcművészeti mesterem azt mondta erre:
"Kimész a Blahára. Leszólítasz 100 nőt. Az kb. fél óra. Százból 10 hajlandó lesz randizni veled. Ha jól csinálod ebből a tízből több is ágya bújik veled :-D"
Volt még néhány jó tanácsa, ill. beszólása :-)
Láttunk egy forrónadrágban kerékpározó bombázó csajt.
"- Jaj, de lennék az ülés helyében! - sóhajtozott egyik srác
- Hülye vagy fiam, csak nem forogsz! Mint az ülés helyében? A szeretője helyében!"
"Egy pasinak mindig legyen dumája ismerkedésnél, randizásnál, ne kukuljon meg, mert akkor vége. Randizásnál, ha meglátsz egy porsche-ét, mond azt, micsoda remek 911-es. Tudtad, hogy a háború alatt kezdték gyártani a porsche-ékat egy fabarakkban? Ha nem is mondasz többet, tereld a szót arra, a nőnek teszik e... Ha nem is ismered, nem is tudod, milyen típus, kamuzz egy kicsit." :-)
Nekem nagyon bevált ismerkedési trükk volt, ha esőben frappáns szöveggel bekéredzkedtem egy-egy szép csaj esernyője alá. :-D De volt, hogy nálam volt esernyő és felajánlottam, álljon alá. :-D Rögtön közeli kontaktusba kerülsz a nővel. Ha ebbe benne van, akkor onnantól már egyenes utad van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!