Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bátorság vagy ostobaság csak...

Bátorság vagy ostobaság csak úgy leszólítani egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 16:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ezen én is gondolkodtam :D
2013. szept. 26. 14:19
 12/20 anonim válasza:
Szerintem megéri, mivel mindenből tanul az ember. Aztán ha már kaptál 10,20,30 elutasítást talán utána már menni fog mint a karikacsapás. :)
2013. szept. 27. 11:05
 13/20 anonim válasza:

Amúgy bátorság.

Utolsó vagyok.

2013. szept. 27. 11:06
 14/20 anonim ***** válasza:
ha jokepu srac vagy akor ugyis radnez es mosojog meg hasolok ha nem josz be neki nem csinal semit csak megy elore tehat eszt eszre kel vegyed ha bejosz egy csajnak vagy nem asztan meg nyugotan szolisd le
2013. szept. 27. 19:22
 15/20 anonim válasza:
Ne próbálkozz vele ilyen aggyal!
2013. szept. 30. 16:30
 16/20 anonim ***** válasza:
De most mi a gond? Annyira szerintem nem is buta.
2013. szept. 30. 17:00
 17/20 anonim válasza:
Én soha nem szerettem ha leszólítottak az utcán, mégis köttetek így barátságok az életemben!
2013. okt. 1. 09:59
 18/20 anonim válasza:
Először figyeld a metakommunikációját (mimika,tekintet, mozgás, testtartás, stb) és ennek alapján próbáld meg eldönteni, hogy "kikezdessz-e" vele
2013. okt. 1. 21:15
 19/20 anonim válasza:
Mit veszithetsz vele? Persze szolitsd meg, nem inna meg veled egy kavet valamikor.
2013. okt. 3. 00:05
 20/20 anonim válasza:

Amikor én kamasz voltam, a jó fej harcművészeti mesterem azt mondta erre:

"Kimész a Blahára. Leszólítasz 100 nőt. Az kb. fél óra. Százból 10 hajlandó lesz randizni veled. Ha jól csinálod ebből a tízből több is ágya bújik veled :-D"

Volt még néhány jó tanácsa, ill. beszólása :-)

Láttunk egy forrónadrágban kerékpározó bombázó csajt.

"- Jaj, de lennék az ülés helyében! - sóhajtozott egyik srác

- Hülye vagy fiam, csak nem forogsz! Mint az ülés helyében? A szeretője helyében!"

"Egy pasinak mindig legyen dumája ismerkedésnél, randizásnál, ne kukuljon meg, mert akkor vége. Randizásnál, ha meglátsz egy porsche-ét, mond azt, micsoda remek 911-es. Tudtad, hogy a háború alatt kezdték gyártani a porsche-ékat egy fabarakkban? Ha nem is mondasz többet, tereld a szót arra, a nőnek teszik e... Ha nem is ismered, nem is tudod, milyen típus, kamuzz egy kicsit." :-)

Nekem nagyon bevált ismerkedési trükk volt, ha esőben frappáns szöveggel bekéredzkedtem egy-egy szép csaj esernyője alá. :-D De volt, hogy nálam volt esernyő és felajánlottam, álljon alá. :-D Rögtön közeli kontaktusba kerülsz a nővel. Ha ebbe benne van, akkor onnantól már egyenes utad van. :-)

2013. okt. 3. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!