Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csoda ha válogatnak a lányok,...

Csoda ha válogatnak a lányok, ha megtehetik?

Figyelt kérdés

Nemrégiben szakítottunk a barátnőmmel. Alig telt bele pár hét, és már mással van. De nem csak az én példám ez.

Annyiszor látom, hogy kapcsolatbol kapcsolatba megy sok csaj. Szinte még nem is szakított egyik pasival, máris a küszöbön áll a következő.

Ez rengeteg lánynál így van.

Van egy jó barátnőm. Fennt van ilyen trskeresős oldalakon, és rengeteg üzit kap nap mint nap. Pedig nem nagy durranás, abszolult átlag..vagy talán mg átlag alatti a csaj. Szó sincs fullos nőről. Elmondása szerint azonban nemcsak neten, de élőben is rengeteg pasi hajt rá..mintha mindenki ki lenne éhezve...már unja ezt..:/ de meg is értem...

Míg a pasiknak, meg mi jut?! válogatni? lassan örülök, ha szóbaáll velem egy csaj, és nem hajt el, vagy tipikus "nem ír vissza semmit" típus. Miközben enm tartom amgam átlagosnak, sőt...(de más lány ismerőseim is mindig mondják, hogy jól nézel ki, ott vagy, sármos vagy tuti találsz csajt meg minden, aztán persze semmi sincs)

Nem teszek fel képet, mert kérdeztem már itt, lehet valakinek ismerős lennék.

Én nem azt várom, hogy most minden nőnek jöjjek be...szó sincs róla, csak legalább nekem is meglegyen az a "jogom" hogy nem egy bálnát akarok barátnőnek, hanem valami normál alakú csajt, meg fejre se ijedjek meg tőle a sötétben...de lassan már cska ezek maradtak..:/

2013. szept. 24. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a hozzáállásoddal van baj.

Aki nem azt nézi,hogy a másiknak jó,úgyhogy rohadjon meg hanem saját magával törődik,annak nem így van.

2013. szept. 24. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Ez mindig is így volt és így is marad, ők döntik el kit enged be a puncijukba.

De! dedede!

Elérik azt a kort a 40-es kort amikor bizony ha egy pasi jól tartja magát akkor a pasi válogathat inkább.

2013. szept. 24. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy nő megszokta, hogy tartozik valakihez, tehát kapcsolatban van, akkor nehezen viseli a magány, és hamar talál valakit. Sok nő van úgy vele (kimondatlanul is), hogy inkább egy rossz kapcsolat, mint a magány.
2013. szept. 24. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Csodának nem csoda, az ember már csak olyan gyarló féle, hogy hajlamos elcsábulni, ha nyüzsögnek körülötte a jelentkezők.

Olyat azonban még nem hallottam, hogy egy állítólagosan jóképű fiú ("más lány ismerőseim is mindig mondják, hogy jól nézel ki, ott vagy, sármos vagy tuti találsz csajt meg minden"), arról nyavalyogna, hogy csak "bálna" jut neki. Vagy akkor ne a külsőben keressük a hibát?

N/28

2013. szept. 24. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Amióta világa világ természetes az, hogy a férfiaknak kell törnie magukat a nőknek a kegyeiért, a nők meg kiválasztják a nekik legszimpatikusabb férfit.

Van amihez jogod van (pl. Alaptörvény szerin "Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához."), de a jó csajokért meg kell küzdeni.

2013. szept. 24. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Aki megteheti, az nyilván válogat, akár pasi akár nő.

Nem is értem, hogy mi ebben a meglepő.

2013. szept. 24. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Nagy felfedezés! Hogy jutottál el idáig? :D Mindenki válogat, aki megteheti. Senki nem fog megelégedni a rosszabbal, ha kaphat jobbat, olyan indokkal, hogy szegénykém, milyen rossz lehet neki, hogy nem tud válogatni. :D
2013. szept. 24. 15:52
 8/8 A kérdező kommentje:

nemtudom, hogy nekem mivel lehet a probléma, de valami van, mert sok lány beskatulyáz egyből, hogy ohh biztos szoknyapecér, tuti megbízhatatlan...meg minden...:/

Am meg persze egy dolog, hogy válogatnak. Nade az hogy átlagos, vagy átlag alatti csajoknak is sokszor már oylan igényük van hogy az hihetetlen...

2013. szept. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!