Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell lenézni azokat a nőket/férfiakat akik válogatnak?
Igazából mindenki válogat valamilyen szinten, de itt gyk-n annyi gyűlölködő hozzászólás van...
Miért baj, ha egy alacsony lánynak magas pasi jön be?
Vagy ha egy pasinak csak a szőke lányok tetszenek? Vagy épp csak a vékonyak?
Szerintem ezek nem olyan nagy "elvárások" külsőre.
Ha valaki ezt nyíltan kimeri mondani, azonnal rá van téve a felszínes jelző, pedig a felszínesség szerintem csak a külsőt érinti.
Ha pl nekem is tetszik valaki külsőre, de belsőre kiderül, hogy szemét, akkor inkább hanyagolom a társaságát.
Egyszerűen azt vettem észre, ha éppen leírja valaki hogy milyen párt keres és a másik nem tartozik bele ebbe az ideálba, akkor már vérig van sértve és elkezd beszólogatni. Persze vannak kivételek!
Ez most miért van? irigyek az emberek?
A felszínes jelzô olyan embereket takar, akik a külsô tulajdonságok alapján ítélnek, választanak. Nem baj, ha valaki ilyen, csak ne háborodjon fel azon, ha ezt megmondják neki.
A másik: aki ezen a fórumon kérdést tesz fel, az azért teszi, mert ismeretlenek véleményére kíváncsi. Ha dícséretet és egyetértést akarsz, akkor beszélgess a barinôiddel, mert a gyakorin mindenki kaphat hideget-meleget...
Nem egyetértésből kértem választ. Feltettem 2 kérdést is és igazából egyikre se kaptam választ.
Engem csak felháborít, ha valaki keresi az ideálját és leszidják valami fertelmes szöveggel, hogy hogyan merészeli ilyen magasra tenni a mércét - és akik ezt válaszolják, azoknak a szempontjait próbáltam volna megérteni.
"Holott ami nem érdekel ne vedd figyelembe."
Ez az oldal arra hivatott, hogy emberek feltegyék azokat a kérdéseiket anonim módon, amit máshol nem mertek megkérdezni.
Ennek eredményeképpen ahogy az előttem szólók is írták ketten is, ne sértődjön meg ha kap hideget-meleget.
Véleményeket fog kapni anonim válaszolóktól. Ha válogat, akkor válogasson. Joga van hozzá. Ahogy a válaszolóknak is joga van elküldeni őt ezért a bús p*csába. A többi válaszolónak és a kérdezőnek joga van le vagy felpontozni 1-1 választ. A kérdést sajnos nem lehet.
A moderátoroknak szintén joga van kimoderálni a túl vulgáris vagy sértő beszólást, ahogyan a provokatív vagy más szempontból sértő kérdést is.
Úgyhogy nem értem mi a probléma. Mindenki csak azt teszi, amihez JOGA van. A döntőbíró meg a pontozások tekintetében az oldal közössége, a törlés és a szankciók tekintetében pedig a moderátor.
És a legfontosabb: A kérdezőnek LEHETŐSÉGE lenne levonni a következtetést, de JOGA senkinek nincsen észt önteni a fejébe. Mert ignoránsnak lenni is egy elidegeníthetetlen jog.
Na jó.
Nem vagyok buta, hogy észt kelljen önteni a fejembe, csupán feltettem egy kérdést, mert próbálom megérteni azokat, akik beszólogatnak ezzel kapcs. másoknak. Mégcsak nem is nekem szólnak be, hanem másoknak. Ezt vettem észre 90%ban itt így már szúrta a szemem. Tudtommal itt nem csak tanácsot lehet kérni, hanem mások véleményét, szemszögét is megkérdezni.
Jó lenne, ha kifejtenék azok, akik elküldenének a francba, hogy miért tennék, mert nem írtam semmi olyat, amivel őket sérteném. Még csak nem is provokáló céllal írtam ki a kérdést, de ha ennyire annak találjátok, hát jelentsétek!
kérdező! engem is leszólt pár srác itt,( azért mert azt írtam, h az ideális magasságú pasi kb 175 cm környékén van nekem). Hogy mit akarok itt a törpemagasságommal :/(ezt üzenetben kaptam). mindig is szerettem volna magasabb lenni, de azért nem hiszem, hogy törpe lennék a 164 cm-mel.
a múltkoriban tettek fel egy kérdést, h egy álompasi hány cm magas, aki 180 felettit írt, rögtön lepontozták.. vajon kik?
szerintem azok szólnak be ilyenkor, akik félnek, hogy egyedül maradnak, csak ezzel nem veszik észre, hogy másokat sértenek. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!